Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, ha egy heteró ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy heteró ezt kéri?

Figyelt kérdés
A baráti társaságomban mindenki tudja hogy meleg vagyok, és hogy passzív. Van egy srác aki heterónak valja magát,(szerintem igy már nem az, de mindegy is) szóval nagyon szereti az anális szexet, de a legtöbb lány nem engedi neki, ezért felvetette hogy szívesen dúgna velem, vegyek fel női ruházat és úgy megdugna. Egyébként helyes fiú, de én nem vagyok tranzi, nem vonzanak a női ruhák. bele menjek a játékba? Vagy mit csináljak?

2021. nov. 15. 20:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem vállalod passzold át nekem :)
2021. nov. 16. 10:24
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Lehet velem van a gond.

De belemész prosti is lehetnél és pénzt kérhetsz érte.

Számomra ez prosti

2021. nov. 16. 11:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem az ilyen női ruhás dolgok hidegen hagynak, de ha a pasi bejön nagyon, akkor simán belemennék, és felvennék egyszer ilyeneket a kedvéért. :)
2021. nov. 17. 19:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm szépen a választ mindenkinek. Úgy döntöttem hogy bele megyek a dologba, mert a srác nagyon bejött nekem. Tegnap meg is történt, vettem fel egy tangát, skót kockás szoknyát és hosszú szárú zoknit, a popsim is frissen kiborotváltam. A srácnak nagyon bejött. Még le is fotózta ahogy tátong a popsim, mert nem akartam elhinni.😅☺️. Átküldte nekem is a képet, hogy meglegyen emlékbe. Szóval jó volt mindkettőnek, valószínűleg hogy megismételjük majd.
2021. nov. 20. 15:49
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
Enyni erövel miért nem emgy el hivatásoshoz amelyik engedi az anált?
2021. nov. 22. 03:47
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Legközelebb is felvennéd a női ruhát vagy ez csak egy egyszeri alkalom volt?
2021. nov. 24. 17:22
 17/19 A kérdező kommentje:
16- os, megismételtük újra, és újra fel vettem a ruhát.
2021. nov. 25. 19:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Átküldhetnéd a képet 😂
2021. nov. 27. 08:21
 19/19 anonim ***** válasza:
A mázlista qrvaeget... :D
márc. 19. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!