Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már olyan eset veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan eset veletek hogy a meleg taeskresőn atvertek benneteket? (hogy hetero volt a pasi?)

Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 12:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
De van meleg akinek tetszik ha heteró pasival lehet. Hogy is van ez?
2021. nov. 7. 12:52
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen fordítva szokott inkább előfordulni (meleg pasi nőnek adja ki magát), fordítva nem igazán, meg nincs is értelme.
2021. nov. 7. 13:04
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Igen volt, az első találkozáson, amikor sétáltunk, a neje jött szembe a két gyerekkel.

Úgy mutatott be,mint kolléga, rákvörös fejjel...

Persze leléptem és utólag még én voltam a szemét.

2021. nov. 7. 15:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 nem hetero volt max. biszex a fickó ha randira megy meleg pasival. Ettől még mondhatta volna előre mi a pálya (mármint hogy családja van és titokban akar félrekúrni) meghagyva neked a döntési lehetőséget hogy így is belemész-e.
2021. nov. 7. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Volt a napokban pont.

Ránézek az közösségi profiljára, mivel ott is beszéltünk,és látom hogy, boldog párkapcsolatban áll a srác egy lánnyal régóta. De ennek ellenére fiúkkal keres alkalmi kapcsolatot a társkeresőn ahol beszéltünk. Épp aznap találkoztunk volna,mikor láttam ezt.

Nyilván a barátnő erről nem tud. Undorítóak az ilyen srácok,és rohadtul aljas dolog, hogy így bánik azzal a lánnyal akit szeret állítólag.

Még ő sértődött meg.

Lehet szemét leszek és printscreenel átküldöm a csajnak a srác profilját és a levelezésünket ami az társkeresőn és a közösségi oldalán történt.

Letagadni úgy se tudja,mert olyan hülye volt, hogy megadta a profilját.

2021. nov. 7. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
5ös vagyok: Amúgy nem csak szemétségből tenném,de jobb ha a lány megszabadul ettől a sráctól...
2021. nov. 7. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
#6 lehet jobb lenne s megérdemelné, de NE avatkozz bele (pláne idegenül) mások életébe. Neked mitől lenne jobb?
2021. nov. 7. 21:36
 8/11 A kérdező kommentje:
5/ és ettől most jó neked?
2021. nov. 8. 08:22
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Igen,látom jól lepontoztatok.

Akkor szerintetek normális dolog a megcsalás? Hát gratulálok. Ezért nincs normális kapcsolata a melegek nagy részének.

2021. nov. 8. 12:27
 10/11 anonim ***** válasza:
94%
Honnan tudod hogy megcsalás? Ha nyílt biszex kapcsolatban vannak akkor miért ne férne bele? Ellenkező esetben természetesen megcsalás, de akkor sem neked kell eljátszani a lelkiismeretét hacsaknem a lány egy közeli jó barátod.
2021. nov. 9. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!