Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan eset veletek hogy a meleg taeskresőn atvertek benneteket? (hogy hetero volt a pasi?)
Igen volt, az első találkozáson, amikor sétáltunk, a neje jött szembe a két gyerekkel.
Úgy mutatott be,mint kolléga, rákvörös fejjel...
Persze leléptem és utólag még én voltam a szemét.
Volt a napokban pont.
Ránézek az közösségi profiljára, mivel ott is beszéltünk,és látom hogy, boldog párkapcsolatban áll a srác egy lánnyal régóta. De ennek ellenére fiúkkal keres alkalmi kapcsolatot a társkeresőn ahol beszéltünk. Épp aznap találkoztunk volna,mikor láttam ezt.
Nyilván a barátnő erről nem tud. Undorítóak az ilyen srácok,és rohadtul aljas dolog, hogy így bánik azzal a lánnyal akit szeret állítólag.
Még ő sértődött meg.
Lehet szemét leszek és printscreenel átküldöm a csajnak a srác profilját és a levelezésünket ami az társkeresőn és a közösségi oldalán történt.
Letagadni úgy se tudja,mert olyan hülye volt, hogy megadta a profilját.
Igen,látom jól lepontoztatok.
Akkor szerintetek normális dolog a megcsalás? Hát gratulálok. Ezért nincs normális kapcsolata a melegek nagy részének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!