Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose szégyellje magát és ne zavarja semmi !
Ha hívő, akkor tudja,hogy Isten annak örul, ha boldogok az emberek.Nem más kárán, nem más könnyén át lett boldog, nincs miért szorongania.,
Sem a srácnak,sem hozzá hasonlónak, aki tényleg szeretetben él egy kapcsolatban.
2021. nov. 7. 08:13
A Biblia tényleg bűnnek tartja a homoszexualitást, de a katolicizmus sem biblikus.
2021. nov. 7. 08:14
Nettó baromság. Vagy elfogadja magát (és miért ne tenné), vagy dogmatikus hülyeségeket erőltet magára, amitől csak szenvedésbe kényszeríti magát, ami így duplán hülyeség. “Sose nyomd fullba a kretént!”
2021. nov. 7. 08:40
Az a durva számomra, hogy a hit mekkora hatással van de mégis mikre vesz rá embereket a vágya. Egy srácot ismertem meg itt még kb 6 éve. A srác a saját 14 éves öccsét lekamerázta ahogy fürdik (eldugott bent egy kamerát) hogy lássa kiveri-e fürdés közbe meg hogy mekkora neki. Emellett bevallotta az atyának, hogy meleg aki leszopta 4 alkalommal. Szóval nekem a hit mellé mindig az társul, hogy ez a story eszembe jut. Amúgy válaszolva a kérdésedre is. Szerintem a pápa mint az egyház feje elég jó útmutatást nyújt arra, hogy a melegség elfogadott. Szóval nem a hited ellen való. Ha az ő szerepe neked kevés akkor sajna nincs más egyházhoz kapcsolható tanácsom. Amúgy meg kitartást kívánok hogy el tudd fogadni magad.
2021. nov. 7. 09:55
Én is hiszek Istenben ,pedig meleg vagyok.Nagyon nehéz a kettőt összeegyeztetni.főleg azért mert az egyházi iránymutatás dogmái ugyanúgy beégtek az emberekben mint a társadalmi dogmák a társadalomba
2021. nov. 7. 09:59
Döntse el, mi a fontosabb számára: 50-60 év vagy a hite szerinti örök élet. Innen már nem bonyolult.
2021. nov. 7. 10:44
Döntsd el mi a fontosabb neked: a jó élet, vagy egy hazugságban kínlódásban leélt élet egy több ezer éves mese miatt: amit az egyház jelenlegi vezetője IS elavultnak tart.
[link]
2021. nov. 7. 11:55
Ezt azért nem olyan egyszerű hogy eldöntöm vagy sem.minden hittel élőnek meg kell találnia a saját útját.ezt az utat kell ráhelyezni arra az útra ami Isten felé visz.
2021. nov. 7. 12:11
Én, bár nem vagyok vallásos, mégis sokat gondolkodtam ezen. Nem fogom arra pazarolni az életem, hogy elnyomásban, szomorúságban éljek. Erkölcsös életet fogok élni, mert én azt tartom jónak, de az én szemléletemben ez nem zárja ki egy monogám meleg kapcsolat kialakítását és az önkielégítést sem. Nem akarok semmit megbánni és nem is akarok senkit (még magamat sem) megbántani az életben, csak boldog akarok lenni. Ha esetleg létezik Isten és az ő szemében az én boldogságom bűn, akkor magamtól megyek majd a pokolba, mert inkább megyek oda, mint egy kétszínű lény hazájába.
Ha hihetünk a vallásoknak, akkor Isten jó és kedves. Szerintem annyit vár el tőlünk emberektől, hogy ezt a világot is mindenkinek jobbá és kedvesebbé tegyük. Egy szexuálisan kielégítetlen, elnyomott, keserű ember pedig nem teszi sem jobbá, sem kedvesebbé ezt a világot.
2021. nov. 7. 15:05
Szerintem keressen magának egy aszexuális vagy klasszikus szexuális dolgoktól undorodó, de érzelmileg nagyon is meleg illetőt, aki ott van mellette, társa neki, plátói módon szereti, max néha megöleli. Több ilyen van ám ebben az országban, mint vallásfanatikus...
2021. nov. 7. 18:18
Kapcsolódó kérdések: