Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha neten megismerkedtem egy sráccal, és mikor képet küldött kiderült, hogy ismerem és a faluban lakik ahol én, sőt naponta találkozok vele de ő nem tudja én ki vagyok?
Figyelt kérdés
#biszex homosex
2018. jan. 13. 11:14
1/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem hátrány, sőt előny, mert legalább ismeritek egymást, és közel van. Amúgy neked bejön az illető?
2/15 anonim válasza:
Ugyanazt, amit máskor. Ha tetszik, folytasd az ismerkedést, ha nem tetszik, hagyd abba!
3/15 anonim válasza:
Hát ez attól függ, te mit akarsz most?
Mármint, a kérdésre válaszolva, biztos meglepődnék de semmiféleképpen nem élnék vissza a helyzettel.
Vagy mire gondolsz?
4/15 anonim válasza:
Mázlista :D
Beszélgess vele. Ha kiderül, hogy senki nem tudja róla, hogy bi és szeretné, ha így maradna, nyugodtan elmondhatod ki vagy, ő sem fogja elárulni. Lesz egy jó haverod, akivel összejárhatsz.
Ha mindenki tudja róla, hogy bi, de nem zavarja, viszont téged igen, akkor vigyáznék, mert lehet elmondaná másnak is.
6/15 anonim válasza:
Legjobb, legalább közel van ha kell ;)
7/15 A kérdező kommentje:
Jó pasi, nem tudja senki róla hogy biszex. Csak kicsit feszélyez, de én is arra gondoltam hogy barmikor kéznél van.Köszi a választ mindenkinek.
2018. jan. 13. 12:25
8/15 anonim válasza:
Ilyen szerencsék, csak a mesében léteztek eddig.. ;)
9/15 anonim válasza:
Kérdező!
Meg írod majd a folytatást? :)
10/15 anonim válasza:
Ugyan így vagyok. Csak az én ismerősöm a másik faluban lakik. Kiderült hogy egy helyen dolgoztunk. Bővebben privátban ha szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!