Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyenkor mit csináljak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit csináljak ha bejön? Meleg

Figyelt kérdés
Egy osztályba járunk én tudom magamról hogy meleg vagy legalábbis biszexuális vagyok. 15f.Öten vagyunk egy baráti társaságban de persze azon belül is 2-3an ha közelebbről nézzük. Ő pedig a 3-asban van én meg a 2-esbe. Ugye nekem ő nagyon tetszik már szeretem és mondjuk azt hogy ad olyan jeleket mozdulatokat hogy jelezze hogy tetszem neki (ezt csak feltételezem de mondjuk azt hogy ez van)pl. Mindig erintkezni akar meg Órákon szoktunk szemezni, mindig figyel rám hogyha beszélek és valaki beleszól a mondandómba akkor visszakérdez hogy mondjam tovább. Meg én is adok neki visszacsatolás képen jeleket. Most mit tegyek

#homoszexualitás #tini párkapcsolat #Meleg tini párkapcsolat
2021. nov. 6. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szervezz közös programokat a többiek nélkül.
2021. nov. 6. 21:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igyekezz minél többet kettesben lenni vele.
2021. nov. 6. 21:42
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Próbálj vele kettesben lenni.

Szinte 100% ra mondanám, hogy ő is meleg, és be jössz neki.

Pont ugyanazt csinálja, amit én.

2021. nov. 6. 23:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen,az általad leírtak tükrözik,hogy többet akartok egymástól.

Kettesben,nyugodt környezetben közöld vele érzéseidet.

Drukkolok!

2021. nov. 7. 08:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
2021. nov. 7. 08:09
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Szerintem ne lépj semmit osztálytárssal mert ha meg tévedsz baj lesz belőle. ÉS az kihat a mardék 3 évedre is a suliba. Ha ki akarod sráccal próbálni szívesen találkozom veled...

Amúgy amikor gimibe jártam csináltam egy játékot egy barátnőmmel. Kitaláltam minden osztálytársról valamit és aztán gyűjtöttük a jeleket, hogy miért igaz rá. Ezt a drogprevenciós előadás után csináltam mert ott mondtak sok dolgot, hogy miről gyanakodhatsz hogy drogos a barátod. Na azoknak a háromnegyede rám igaz volt pedig nem voltam drogos.

Ha valakibe beleakrunk látni valamit akkor látjuk is benne. Erre akartam kilyukadni.

2021. nov. 7. 09:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

URISTENNNN EZ NAGYON CUKIIII😍😍😍😍😍😍

Majd írd meg mi lett

2021. nov. 7. 09:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez tetszett!! Szurkolok nektek hogy összejöjjön!!🥰
2021. nov. 7. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos vagyok a pozitív végkifejletben! Majd írd meg akár priviben is!
2021. nov. 7. 12:52
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
Azért óvatosan. Az ember hajlamos elvakultá válni a szerelemtől és sokszor érez jelnek egy teljesen átlagos megnyilvánulást is (tapasztalat). Jobb, ha előbb óvatosan kiszeded belőle, hogy mi a véleménye a melegekről. A kettesben töltött több idő jó ötlet. De, amint írtam kezeld óvatossággal, mert, ha félreértetted, akkor könnyen nagy gond lehet belőle. Sok sikert! :D
2021. nov. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!