Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Van, akinek fétise a farmer? Előfordult már valakivel, hogy farmerban kezdték a játékot, majd annyira belehevültek, hogy nem vették le és úgy mentek el? :)
Én pl. nagyon izgatónak találtam a következő kis történetet:
"Beletekertem az egyik videóba, ahol két helyes, fiatal srác épp vadul dörzsölődött egymáson feszes, szexi Levi’s 501-es farmerban. Surlódásuk üteme egyre fokozódott, a sliccüknél fényes, sötét folt növekedett, ahogy a síkos előnedvek utat törtek maguknak a puha anyagon keresztül. Jason behunyt szemekkel erősen magához szorította és lefogta barátját, majd rekedt hangon könyörgött: „Tod, állj le, hagyd abba, nem bírom tovább visszatartani.” Tod kéjesen nyögve suttogta: „Ahhhh, igeeen, csináld tovább, dörzsöld a farkad a farkamhoz, nem akarok leállni!” A fiúk egyszerre billentek át az orgazmus határán. Forró spermájuk ugyanabban a pillanatban robbant ki belőlük. Egymást szorosan átölelve dörzsölték össze vadul újra és újra kemény farkukat. Felhevült testük önkéntelen izomösszehúzódásokkal újabb és újabb adag krémes folyadékkal áztatta tovább a két fiú farmerjét. Heves orgazmusuk után a nedves, fényes foltok villámgyorsan szétterjedtek a farkuk körvonalai mentén."
Nekem is nagyon tetszik. Farmer/melegítő/alsó nadrág.
Ahogy egyre nagyobb a dudor..:)
Valaki kepcsere?(ilyen képek)
21/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!