Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha lefeküdtem egy férfival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefeküdtem egy férfival, de nem én akartam, csak nem mondtam nemet neki, akkor még hetero vagyok? 18/f. Én voltam a lányos oldalon. A tanárom volt a férfi. 18/f

Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 11:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Eddig csak hallottam róla, de mostmár elhiszem, hogy Magyarországon az oktatás színvonala tényleg nagyon alacsony.
2021. okt. 31. 11:48
 2/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem mondtál nemet, vagyis te is akartad. Simán bele mentél. Élvezted is? Jó volt?

Ha hetero nem is, de biszex meg lehetsz.

2021. okt. 31. 11:54
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem voltam józan, nem fájt, decén hetero vagyok.
2021. okt. 31. 11:57
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
Volt tanárként mondom, hogy nagy "rattus rattus " a kolléga " úr"...
2021. okt. 31. 12:01
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha igent mondtál volna, akkor is hetero maradsz, ha nem jött be. Kipróbáltad, ennyi, ezen ne parázz!
2021. okt. 31. 12:14
 6/23 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
52%
Ha nem mondtál nemet, akkor beleegyeztél, nem de?
2021. okt. 31. 12:40
 7/23 anonim ***** válasza:
93%

Ez a történet szerintem nem igaz, de ha heteró lennél, nemet mondtál volna.

Max. akkor nem mondtál volna nemet, ha nem lettél volna biztos a szexualitásodban, ezért kipróbáltad.

2021. okt. 31. 12:52
 8/23 anonim ***** válasza:
98%
Nekem sem stimmel valami a sztoriban.
2021. okt. 31. 13:22
 9/23 anonim ***** válasza:
73%
K A M U
2021. okt. 31. 13:36
 10/23 anonim ***** válasza:
90%

Ha te heteró vagy, akkor nem fekszel le pasival.

Plusz ehhez mivel ha még sulis vagy, őszi szünet lévén külön neked kellett elmenni a találkozóra. Szóval valószínűleg önszántadból mentél.

Na de tegyük fel, hogy igaz a sztori. Ebben az esetben téged megerőszakoltak, ami pedig azt jelenti, hogy menned kell a rendőrségre és elmondani hogy mi történt, és feljelenteni. Egyébként egy felnőtt, tanult embertől aki tisztában van vele, hogy gyerekeket tanít, ez az egyetlen megélhetése, ráadásul nagyon nagyon sok iskola nem alkalmazná akkor sem ha kiderülne hogy meleg, nem hiszem hogy egy ilyet megkockáztatna.

Ez az egész inkább max arra megy ki, hogy:

1. Csak unatkozol és ilyennel untatsz.

2. Saját magad nem fogadod el és ilyen sztorival akarsz megerősítést, hogy te heteró vagy, miközben nem.

2021. okt. 31. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!