Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefeküdtem egy férfival, de nem én akartam, csak nem mondtam nemet neki, akkor még hetero vagyok? 18/f. Én voltam a lányos oldalon. A tanárom volt a férfi. 18/f
1. Az irány is fel kellett volna hogy tűnjön.
2. Nem volt kényszer. Tehát, mégsem bántad hogy szexelsz vele.
Általában az ember nem csinál olyat amit nem akar. Legalább kimondja.
Jó volt amúgy?
Vagy az a probléma hogy rád mondhatják hogy b***zi?
Tök mindegy mi vagy. Heteró meleg vagy bi. A lényeg hogy ki mellett állapodsz meg. Addig meg fedezd fel ami jólesik.
Ez azért eléggé a hatalommal való vissza élés. Ha nem is mondtál nemet akkor is gáz a tanár részéről. Amúgy gondolom este vitte haza és részeg is volt. Szóval azt nem csodálom, hogy nem tünt felneki merre menek haza. Azért én 3 hónap után csinálnék nemi betegségekre vértesztett.
Mert ha veled guminélkül csinálta akkor mással is. Így nagy az esélye hogy valamivel megfertözőt. A kérdésre válaszolva ha nem vágyszrá még egyszer és nem kivánod a fiúkat akkor nem vagy meleg. Ha igen akkor az vagy, de ha fiúk mellett a lányok is bejönek akkor meg bisex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!