Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg passzívak! Lefeküdtetek már olyan pasival akinek a nemi szervében van egy nagy pirszing?
2017. ápr. 29. 21:56
1/12 A kérdező kommentje:
Az ki maradt hogy milyen érzés?
2017. ápr. 29. 22:09
2/12 Béla211 válasza:
Ez félelmetesen néz ki. Még nem láttam ilyet de nem is szeretnék:)
3/12 teencurious válasza:
Atyám borogass! Ez miért jó?
Határozottan nem feküdnék le olyan sráccal akinek pc van a farkában.
Abba bele sem gondolok hogyan rakták be oda és, hogy mennyire fájhatott..
18/F
4/12 A kérdező kommentje:
Azt valószínűleg érzéstelenítik a területet. Azt nem tudom miért csinálják az ilyesmit. A tetoválást megértem.Az még nagyon szex is tud lenni.
2017. ápr. 30. 11:23
5/12 anonim válasza:
Nekem ilyen van, de szexnel sokszor kiveszem inkabb
6/12 anonim válasza:
Nem, de őszintén szólva nem is nagyon szeretnék...
8/12 anonim válasza:
saját kérdésem: miért is jó ez?
nem, nem találkoztam még ilyennel, de megkérném, hogy vegye ki. ez tuti.
9/12 anonim válasza:
miért ? a fülbevalló miért jó?
nekem van és persze szexnél legtöbbször kiveszem
10/12 anonim válasza:
Szerintem undi..
Ha ki is lenne véve belőle még akkor sem szopnék egy olyan farkat amibe nem természetes lyuk is van.. Fuuj :D
Arról nem is beszélve, hogy ha szex közben nem venné ki szerintem felszakadhat, sebezhet és jó út a fertőzések felé..
Mellesleg nekem nem lesz attól valaki szexibb, hogy van egy piercing-je valahol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!