Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ráhagyod a másikra ha bolond...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráhagyod a másikra ha bolond rómeón?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tuti kattos. LEgalábbis akármikor beszélek vele 2 perc után kihozza milyen rossz ember vagy. És mivel nincs igaza felcseszi az ember agyát. Kb 1-2 évenet elém kerül és mindig ugyanazt adja.... Ma is ráírtam hogy szia jól áll a szemcsi. Nem egy köszi meg köszönés a válasz hanem hogy ki vagy és miért nem képpel kezdesz. :D Kattos...
2021. nov. 5. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Bocsi de igaza van!

Ha nincs fenn fotód az arcodról. Neki még van

2021. nov. 5. 10:08
 2/9 A kérdező kommentje:

A srác ismer. Taliztunk többször. Minden talin felcsesz mert mindenben neki kell igaza legyen. Ha levezeted hogy nincs igaza akkor meg a stílusod a gáz. És mindenbe bele tud kötni. Nem írtam semmit csak annyit hogy szia jól áll a szemcsi. Majd számonkér hogy évekig (korona ideje) nem kerestem. Az már nem számít hogy utoljára én írtam Neki hogy Boldog Karácsonyt! Elolvasta és se kép se hang. De én koptattam meg én vagyok a bunkó. :D

És nincs kint képem de a profilom 7 éve ugyanaz....

2021. nov. 5. 10:19
 3/9 steven95 ***** válasza:
100%
Értem, tehát EGY bolond van aki után 7 éve kullogsz vagy mi... Nem biztos, hogy az a bolond aki annak tartunk.
2021. nov. 5. 10:24
 4/9 steven95 ***** válasza:
100%
Jó, a 7est félreneztem, de a lenyeg maradt.
2021. nov. 5. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A #3-asnak totál igaza van, itt az is kettyós aki utána fut, játszani akarod a pszichiátert vagy mi? 😅 Mintha nem lenne elég hülye alapból a világban, te meg még futsz is utána mintha valami ritka kincs lenne.
2021. nov. 5. 11:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Végülis! :D csak annyit mondtam hogy jól áll a szemcsi mert miért ne de basszus igazatok van. ;)
2021. nov. 5. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha tudod hogy ilyen, akkor első lépés hogy letiltod azonnal.
2021. nov. 5. 14:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy jó az orálba csak kattos
2021. nov. 5. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg inkább te vagy a kattos. Nem bírod a pasit, még kérdést is írsz ki ide róla, és mégsem tiltod. Bocs, de ez a te saját baromságod
2021. nov. 6. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!