Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a heti 6-8 szex?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtatott a dolog, hogy az ismerosi körömben a heti egy szex már jónak számít. Van olyan hetero haverom akinek megfelel a havi 2-3 alkalom. Nem öregemberek, hanem kb. velünk egykorúak. Mi heti 6-8 alkalommal análozunk (van, hogy napi 2x, utána két nap semmi, ez egy átlag szám), de ha nincs anál, van helyette orál, vagy simán kiverjük egymásnak. Én 30 vagyok, a pasim 28; 12 éve együtt.2021. nov. 4. 17:16
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez túl sok
Igen, egy kissé több, mint kellene
Abszolút normális mennyiség
Nem, egyáltalán nem sok
Nem, még kevés is
81 szavazat
1/17 anonim válasza:
Na jó, most megyek és elásom magam...
4/17 anonim válasza:
Én örülnék ennyinek.
Teljesen egyénfüggő, valakinek fiatalon is jó a havi 1-2
5/17 anonim válasza:
Wao,gratutalok ehhez a hosszu kapcsolathoz :D es szerintem egyaltalan nem sok, lenyeg,hogy nektek testileg-lelkileg kielegito legyen
6/17 Béla211 válasza:
Ha nektek megfelel és jól esik mért lenne túl sok. A havi egy szex az szomúrú föleg ha az évek folyamán ritkul. Inkább ez a kapcsolat elhidegülése szerintem.
7/17 anonim válasza:
Fiatalon kevés volt,középkorúan elég,ma már sok lenne! :-)
8/17 anonim válasza:
A fingótokat azért kíméljétek, mert nem jó úgy fingani hogy phha!
9/17 anonim válasza:
Szerintem nem egészséges ilyen sokat análozni. Nálam ez max heti 2 passzív részről, de te tudod.
10/17 anonim válasza:
Biztos nem csinálnám ennyiszer. Gondolkodtatott a dolog, de nem látom értelmét nőkkel társalogni, pláne összeköltözni. Nem tudom, én ilyen vagyok, nem kell egyik se
25f
szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!