Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apakomplexus mennyire normális?
Teljesen normális. Nem kell neked sem pszichológus, meg semmi ilyesmi.
Ha neked az jön be, akkor az szerint éld az életed.
A vágyaidról ne hagyd magad lebeszélni, inkább éld meg őket.
Tervezéshez az kell, hogy kapcsolatban legyetek.
Párkapcsolatban, nem csak szexben.
Ha a párkapcsolat jó és kiegyensúlyozott, akkor érdemes tervezni.
Nem megy egyik napról a másikra :)
52f
Ha amiatt tetszik ez mert komolyabbak az idősebb férfiak, tapasztaltabbak stb akkor nincs ezzel gond. Én is azt szeretem ha már nem ciki a fingás vagy a reggeli csipás szem. Nyilván fiatalabb pasi is lehet érett, meg fordítva az idősebb éretlen, csak nagy általánosságban nem ez a jellemző.
Szerintem olyan 10-13 év korkülönbség még nem feltétlenül apakomplexus, attól is függ milyen korban, pl egy 15 éves lány és 25 év körüli fiú esetében nagyon sok. De olyan 25 éves kortól már simán jó.
Amikor már 15-20 vagy több év a különbség az fura, ott van valamilyen komplexus is a dologban. Ettől függetlenül semmi baj ezzel, ha annak a két embernek így jó és boldogok együtt akkor hajrá.
Régen sok házasságban simán 20 év különbség is volt a felek között, megszokott volt.
Abban az esetben ha a nő idősebb, itt is függ attól hogy hány évesek, pl 15-20 éves fiú, 30 vagy több éves nővel elég fura, tuti anyakomplexus, a nő részéről meg valami gyermek pótlék.
Nem gondolom egészségesnek ezeket a nagyon nagy korkülönbségeket párkapcsolatban, de azt el tudom hinni hogy kiegyensúlyozott boldog életet tudnak együtt élni, megadni egymásnak amire szükségük van és ez így tulajdonképpen rendben is van.
A szüleimmel minden rendbe volt mindig is,jobb kapcsolat nem is lehetett volna köztünk! Sőt faterom nem csaj apa, hanem barátom is!
17 évesen szerelmes lettem apám egyik haverjàba aki akkor 39volt és meleg !
Csodás 4 évig tartott,és azóta is a nálam isősebbekkel keresek kapcsolatot, valamiért a kirombeliek hidegen hagynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!