Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az apakomplexus mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az apakomplexus mennyire normális?

Figyelt kérdés
Mindig az idősebb férfiak tetszettek szexuálisan, valahogy komolyabban lehet velük tervezni.

2021. jún. 26. 16:09
A kérdező szavazást indított:
Normális
Nem normális
49 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok.
2021. jún. 26. 16:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálsz, amit akarsz.
2021. jún. 26. 16:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Régebben is gyakori volt a nagyobb korkülönbség csak nem beszéltek sokat róla.
2021. jún. 26. 16:24
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Gyakori volt, csak ma már a tudomány felfedett sok dolgot. Semmiképp sem tekinthető "normálisnak", ezek traumák okozta jellemdeformálás. Fiatalabb vágyik a tapasztaltabbra. Pót apa keresés, stb. Általában ilyen embereknél van egy súlyosan sérült kapcsolat az apa és gyerek között. Ez ugyanígy lehet anya és gyerek között. De természetesen az sem normális, hogy egy idős jóval fiatalabbat keres. Akármennyire is annak tekintjük azt is. Az egy felnőtt gyerek(idősebb pacák), illetve a fiatalok még naívak, aztán könnyen lehet őket irányítani, manipulálni, saját önző akaratuk szerint formálni. Ezek általában uralkodni akarnak a fiatalabb felett. Ellátják minden jóval(drága ajándék, lakhatás, stb). Nyilván a fiatalokat sem kell félteni, mert van, aki szándékosan az idősebb embereket célozza meg(lehúzás céljából). Szóval minden két emberen múlik. Egyébként meg egyszerűbb lenne szexuális pszichológust megkérdezned, de ő is hasonlóan vélekedne.
2021. jún. 26. 17:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális. Nem kell neked sem pszichológus, meg semmi ilyesmi.

Ha neked az jön be, akkor az szerint éld az életed.

A vágyaidról ne hagyd magad lebeszélni, inkább éld meg őket.

2021. jún. 26. 17:45
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Tervezéshez az kell, hogy kapcsolatban legyetek.

Párkapcsolatban, nem csak szexben.

Ha a párkapcsolat jó és kiegyensúlyozott, akkor érdemes tervezni.

Nem megy egyik napról a másikra :)

52f

2021. jún. 26. 17:52
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Nálam azért van egy bizonyos határ életkorban.45/a
2021. jún. 26. 18:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha amiatt tetszik ez mert komolyabbak az idősebb férfiak, tapasztaltabbak stb akkor nincs ezzel gond. Én is azt szeretem ha már nem ciki a fingás vagy a reggeli csipás szem. Nyilván fiatalabb pasi is lehet érett, meg fordítva az idősebb éretlen, csak nagy általánosságban nem ez a jellemző.

Szerintem olyan 10-13 év korkülönbség még nem feltétlenül apakomplexus, attól is függ milyen korban, pl egy 15 éves lány és 25 év körüli fiú esetében nagyon sok. De olyan 25 éves kortól már simán jó.

Amikor már 15-20 vagy több év a különbség az fura, ott van valamilyen komplexus is a dologban. Ettől függetlenül semmi baj ezzel, ha annak a két embernek így jó és boldogok együtt akkor hajrá.

Régen sok házasságban simán 20 év különbség is volt a felek között, megszokott volt.

Abban az esetben ha a nő idősebb, itt is függ attól hogy hány évesek, pl 15-20 éves fiú, 30 vagy több éves nővel elég fura, tuti anyakomplexus, a nő részéről meg valami gyermek pótlék.

Nem gondolom egészségesnek ezeket a nagyon nagy korkülönbségeket párkapcsolatban, de azt el tudom hinni hogy kiegyensúlyozott boldog életet tudnak együtt élni, megadni egymásnak amire szükségük van és ez így tulajdonképpen rendben is van.

2021. jún. 26. 22:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig. Nekem aktívként. Nagyon bejön a 40-es korosztály. A sajátom meg majdnem egyáltalán nem. F/23
2021. jún. 27. 02:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A szüleimmel minden rendbe volt mindig is,jobb kapcsolat nem is lehetett volna köztünk! Sőt faterom nem csaj apa, hanem barátom is!

17 évesen szerelmes lettem apám egyik haverjàba aki akkor 39volt és meleg !

Csodás 4 évig tartott,és azóta is a nálam isősebbekkel keresek kapcsolatot, valamiért a kirombeliek hidegen hagynak

2021. jún. 27. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!