Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádok travi lenni! Amikor kezdtem, akkor a sima homoság,olyan buszma unalmas, távolálló is volt, de amióta beöltözöm csajnak, átszellemülök és elképesztő jó a szex! Ez normális?
Figyelt kérdés
Ez a fiu-fiuval számomra nem okoz teljes örömöt, mindig éreztem, hogy hiányzik valami...valami. Amikor először harisnyát húztam fel,baromi jó érzés volt...paroka,smink. Ez az! ..és ezt az érzést tovább vittem, nem sima nőként szexelek, hanem, mint a ribik csak persze ingyenesen teszem.
Mások nincsenek hasonló helyzetben?
2021. aug. 4. 18:22
2/14 anonim válasza:
A társadalom többségének a szemében már eleve az nem lesz normális hogy meleg vagy. Ettől függetlenül nem törvénybe ütköző CD travinak lenni.
4/14 anonim válasza:
A fekete delfinben elgondolkodnál rajta hogy mièrt.
5/14 anonim válasza:
Jól teszed ajánlom a hormon tablettát szerintem ha nővé válnál egyébként is jobban éreznéd magad. A tablettátol nőies hangod lesz idővel melled kezd nőni, persze a farkad nem tűnik el ahol műtét kell, de mell nő, szőr csökken. Stb nézz utána
8/14 anonim válasza:
Ez tesz boldoggá,meg értem.Ne szedj semmilyen hormont.Maradj férfi oda lent
de nő,kifelé mindenkinek.
10/14 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon ott van.Élvezd tovább az életed.Szívesen megnéznélek
beöltözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!