Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az normális ha engem nem is a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha engem nem is a szex indít be, hanem az alázás?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Valahogy a szex gondolata nem igazán vonz, csak hogy alázzanak. Akár azt tudnám engedni hogy megdugjanak, mert az kicsit olyan lenne mint az alázás egy formája, emellett teljesen szűz vagyok. Ez normális vágy?
2021. okt. 17. 11:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Igen, teljesen normális.. De ha nem is lenne az akk sem tudnád ezt elfojtani magadban
2021. okt. 17. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem. Menj pszichológushoz.
2021. okt. 17. 11:40
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha te élvezed akkor ne izgulj rajta. Van aki szerint a melegség se normális. Más szerint nincs koronavírus és még sorolhatnám. Az életed rólad szól. ÉLVEZD! Ha élvezed akkor jó. Ha nem élvezed akkor nem jó.
2021. okt. 17. 11:43
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Hmm. Bennem az van hogy én csak akkor oráloznék egy srácot egyszer ha domináns lenne és úgymond kényszerítene. De csak orálig mennék. Amúgy nem mennék bele. Szóval kicsit hasonlítunk :) Csak én sose találtam erre senkit. Igaz csak ritkán nézelődtem. Mert amikor nézelődtem se normálisak írtak.
2021. okt. 17. 11:44
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nyomorult...
2021. okt. 17. 11:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak kamuból írtad ki, mert az előző kérdésre hajaz... De amúgy ha nem kamu akkor meg hajrá. Éld meg. Ne mások véleménye döntsön. Csak normálisan csináld
2021. okt. 17. 11:49
 7/11 anonim ***** válasza:
8%
Kamu a gyerek.
2021. okt. 17. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nem normális. Mint ahogy az se ha valaki szeret másokat megalázni. Nem értettem soha hogy ebben mi lehet az izgató... Gondolom ez valamilyen mélyen gyökerező pszihés probléma. Traumák a múltban, amik az egyiknél ezt a másiknál meg az eredményezték.

Kérdező, neked volt valami a múltban ami ezt okozhatta? Gyerekkorban zaklatások, akár iskolában, családon belül. Öszintén kiváncsi lennék mi tötént hogy ez kialakult nálad.

2021. okt. 17. 21:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos egyre több az ilyen, aki alázást,dominálást keres.Aztán esetleg ha megkapja, már rájön,hogy mégsem ezt akarta volna.

És hiába mond akárki, akármit, védi ezt az álláspontot,akkor sem normális.Gyerekkori problémák állhatnak a háttérben, mindkét oldalon.

Aki alázást kedvel,legtöbbször szeretethiányos,és azt hiszi,amíg csak vele foglalkoznak, az pótolja az elmaradt szeretetet, figyelmet. és egyszer csak nincs megállás, szeretet nem volt,de nem is lesz, csak kihasználás.

2021. okt. 18. 06:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor, 21 vagyok, nekem soha semmilyen gyerekkori traumám nem volt, minden adott ami kell, soha nem lettem verve, se itthon se suliban, se máshol, DE biszexként és teljesen passzívként, domináns férfit keresek. Na akkor ilyenkor mi a helyzet?
2021. okt. 20. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!