Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legrosszabb szexuális élményed?
Hány évesen volt? Mi történt? Elmeséled részletesen?
Nekem 17 évesen volt az első. Egy 17 éves sráccal. A tali elején elkezdett szopni. Közbe pedig verte a farkát. Ez azt hozta hogy 1 azaz egy perc után elélvezett. Majd hazaküldött, mert elment a kedve. Ezért utaztam 1 órát oda és vissza is.
A másik egy 27 éves izmos srác volt. Nem állt fel neki. Mondta, hogy majd mindjárt csak szopjam kicsit. Hát kb 10 perc szopás után felállt. Megalázónak éreztem, hogy rám nem áll fel. Ezután 38 percig dugott és az istennek nem tudott elélvezni. De nem akartam bunkó lenni csak már kellemetlen volt a fenekemnek is. Alíg vártam, hogy vége legyen. Ezután még hetekig hívott ismétlésért.
Nekem csak csajjal volt olyan, hogy a hév elvitt minket, és hát szárazon betoltam neki, kicsit megrepedt a fitymafékem, ami kvára fájt, de meggyógyult hamar.
Szóval sose told be szárazon! :D
Nos van az, hogy eddig saját partnerem még nem volt.
Aztán van az, hogy általános 5-8 között, és egész gimnáziumban többször is előfordult egy-két szexuális zaklatás, illetve szexuális bántalmazás, az egyik gyerek mögém lopózkodott és gatyán keresztül feltolta az ujját, a másik az alvásomat zavarta meg az éjszaka közepén kollégiumban azzal hogy rám mászott, becézgetett és dugást szimulált, harmadik felajánlja hogy elégítsem ki orálisan, ha a barátja akarok lenni (ezzel ki is nyírta minden barátkozási szándékomat), és hadd ne soroljam!
Az ember azt hiszi, csak a lányokat lehet szexuálisan zaklatni, de én fiú vagyok, biszexuális, és autista. Mondjuk egy ideig szigorúan tartottam magam a heteroszexualitáshoz és homofób viselkedéseim is voltak, amit persze rontott tovább az hogy más fiúk nemi bántalmazással próbáltak engem megalázni, ami minden mással (csúfoltak, vertek, Gaslighting, amikor rá akartak venni hogy mindez az én hibán és én vagyok a sátán amiért kiállok magamért) együtt azt eredményezte, hogy rohamaim lettek, mintha epilepsziás lennék. És csodálkoznak, hogy szinte remete vagyok. Ha ez az emberiség, akkor nem kérek belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!