Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a legrosszabb szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legrosszabb szexuális élményed?

Figyelt kérdés

Hány évesen volt? Mi történt? Elmeséled részletesen?

Nekem 17 évesen volt az első. Egy 17 éves sráccal. A tali elején elkezdett szopni. Közbe pedig verte a farkát. Ez azt hozta hogy 1 azaz egy perc után elélvezett. Majd hazaküldött, mert elment a kedve. Ezért utaztam 1 órát oda és vissza is.

A másik egy 27 éves izmos srác volt. Nem állt fel neki. Mondta, hogy majd mindjárt csak szopjam kicsit. Hát kb 10 perc szopás után felállt. Megalázónak éreztem, hogy rám nem áll fel. Ezután 38 percig dugott és az istennek nem tudott elélvezni. De nem akartam bunkó lenni csak már kellemetlen volt a fenekemnek is. Alíg vártam, hogy vége legyen. Ezután még hetekig hívott ismétlésért.

2021. nov. 2. 09:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
10: Nem ez az emberiség egésze. Ha kikerülsz a suliból, alakítsd ki a számodra megfelelő környezetet. Kevés, de biztos barátok stb. Az óhatatlanul utadba kerülő nem megfelelő emberekkel szorítkozz a minimális kontaktra.
2022. jan. 4. 14:30
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Még 19 évesen történt egy másik 19 éves sráccal hogy neten megismerkedtünk és megbeszéltük hogy felmegyek hozzá és jól érezzük magunkat.

Miután találkoztunk nem volt túl szimpatikus, de nehezemre esett ismerkedni mivel egyébként heteró életet éltem és senki sem tudta rólam ezt az oldalam. Kölcsönös orál után, azt akarta hogy smároljunk, bele mentem nem élveztem, viszont mikor dugásra került a sor (még szűz voltam) de nem voltam elég tág ő meg türelmetlenül nyomta volna be majd feladta kb 3 perc próbálkozás után kezdett még rontani a helyzeten, végül cseréltünk hogy én dugjam csak éppen nem mosta ki előtte így totál sz*ros lett a farkam… ezt követően évekig nem akartam semmit sem srácoktól olyan szinten negatív élményként maradt meg bennem

2022. jan. 4. 15:00
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Rossz szájszaga volt a passzív fiúnak, akivel szextaliztam.
2022. jan. 16. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Nagy baj van velem. ha a #6-osra felállt? :( :D
2022. febr. 25. 19:21
 15/18 anonim ***** válasza:
94%

Mikor középsuliban koleszos lettem, és benyitottam amikor a szobatársam verte a farkát.

Ő nem zavartatta magát, nekem pedig muszály volt bemennem, kellet a táskám.

Ő azt hitte, hogy tetszik amit látok, nem hagyot kimenni először vernem kellet a farkát, majd megszopatott.

Borzasztó érzés volt, főleg amikor elélvezett.

Mivel szobatársak voltunk így ez sokszor megismétlődött.

2022. febr. 25. 19:31
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
13 évesen megerőszakolt egy férfi
2022. febr. 26. 17:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom 16, remélem lesittelték és bent kiderült mit tett..
2022. febr. 26. 19:15
 18/18 anonim ***** válasza:
89%
14: Főleg, hogy ez még közölnöd is kellett, igen.
2022. ápr. 14. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!