Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap egy kocsmatúrán sajnos eléggé leittam magam, és ott volt a kollégám fia akit elcsábítottam, és lefeküdtem vele este, most lelkiismeret furdalásom van, és a következményektől is félek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
én 41 vagyok a srác nem tudom pontosan olyan 18-19-20?2021. okt. 30. 14:58
1/11 anonim válasza:
Oooh te mazlista 😋
Én is összebújnék egy 20 körüli sráccal.
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, én bi vagyok és évente max 2szer iszom egy kevés alkoholos italt 😅😅
4/11 anonim válasza:
Minden meleg ilyen pedo hajlamú?
5/11 anonim válasza:
... most már 18-al szexelni is pedo?? Eszem megáll.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, örülj a lehetőségnek!
6/11 anonim válasza:
A legtöbben a korosztályukból keresnek, de ha 20 év körül van a másik, miért lenne pedofil?
8/11 anonim válasza:
#4 kapjál a fejedhez nézz utána mit jelent az hogy pedofil!!!
A sztori érdekes de nagy kamu.
9/11 kovpet válasza:
Te most dicsekszel vagy panaszkodsz?
Hogy mit tegyél? Ismételj! Amennyiszer csak tudsz!
10/11 anonim válasza:
Csak megsugom a heterok között is vannak pedofilok erről ennyit magatokat ne vonjátok ki alóla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!