Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Animés perverz szerepjátékba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Animés perverz szerepjátékba kezdtem a neten egy másik fiúval és a végén kivertem. Lelkiismeret furdalásom van, hogy mulaszthatom el? 19/F/hetero

Figyelt kérdés
A shota meg az ilyen lányos fiú aanime karakterek mindig tetszettek és néha verem is rá. De a férfiak, pasik, férfias alkat nem tetszik. na arra nem áll fel. szerepeztem egy fiúval a neten, aki szintén szereti az ilyet de ő meleg és játszottunk facen kicsit. Amúgy ő NEM férfias tiszta feminista a kinézete. na de... addig csináltuk minden perverzségekkel a szerepezést hogy kivertem és eléggé lelkiismeret furdalásom van. Ő nem is tudja hogy heteroszexuális vagyok, azt hiszi biszexuális de valójában nem.
2019. jún. 17. 21:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért jön be mert azok a karakterek eléggé feminin kinézetűek.

Egyszerűen hagyd abba azt a játékot, annak a srácnak pedig egyszerűen mondd el, hogy nem vagy biszex.

2019. jún. 17. 21:21
 2/14 A kérdező kommentje:
ez kéne hogy tegyem viszont miért érzem magam ennyire szarúl? Meg azért nem akarom úgy teljesen lelépni, meret tök jó vele beszélgetni. ennyire senkivel nem szoktam egy hangon lenni.
2019. jún. 17. 21:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak mondd meg az igazat neki, azt hogy miért is játszod ezt. Nem hiszem, hogy nagy ügy lenne neki. Továbbra is beszélgethetsz vele.
2019. jún. 17. 21:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mármint mit csináltatok? chatszexeltetek? Képcseréltetek?
2019. jún. 17. 21:29
 5/14 A kérdező kommentje:
mondjam azt, hogy csak tetszenek a kisfiús arcú anime karakterek, de többet nem akarok ilyet játszani, mert szomorú leszek tőle? és ettől még beszélgethetünk? ez így jó?
2019. jún. 17. 21:31
 6/14 A kérdező kommentje:

Mármint mit csináltatok? chatszexeltetek? Képcseréltetek?

nem hanem karaktereket választottunk és szerepeztünk velük. elég perverz irányban

2019. jún. 17. 21:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Aha, ez így jó.
2019. jún. 17. 21:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
És mit perverzkedtetek konkrétan?
2019. jún. 17. 21:40
 9/14 A kérdező kommentje:
hát meglettek dugva a karakterek orrba szájba....
2019. jún. 17. 21:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A karakterek is fiúk voltak?
2019. jún. 17. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!