Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan tudhatom, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy a gyerekem meleg?

Figyelt kérdés
(12 éves és fiúgyermek, másodikként született)
2021. okt. 27. 15:40
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
64%
Hiába a lepontozás, ilyenkor még valóban képlékeny a szexuális orientáció. Két lányt is ismertem, akik tinikorukban divatleszbik voltak, most huszonévesek, és csak a férfiak érdeklik őket.
2021. okt. 27. 21:02
 22/45 anonim ***** válasza:
73%
en mar 12 évesen masztiztam a szomszédsráccal..szoval..es ha egy fiunak lány baratai vannak az is egy jel..nezd meg a szamitogépét telefonját miket nez,,es meg valami,egy anyai sziv megérzi az igazságot...és ha szereti a fiát,akkor elfogadja...nekem szerencsém volt,l a világ legjobb anyukája volt az enyém...
2021. okt. 28. 07:46
 23/45 A kérdező kommentje:
Nem akarok turkálni a telefonjában vagy a gépén! Szerintem az bunkóság!
2021. okt. 28. 07:57
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
22-es ez nem valami jó tanács. :D Ha valamivel el tudod veszteni a gyereked bizalmát, az az, ha folyton a telefonját és a gépét ellenőrizgeted. Az az ő magánélete. Igen, már 12 évesen is.
2021. okt. 28. 09:54
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteld a magán életét, majd ha készen áll rá akkor elmondja. De szerintem azért hozd fel néha a meleg témát ha esteleg megemlítik tv-be vagy valahol és mondj előtte valami olyat amiből rájöhet hogy elfogadod a meleg embereket és nincs ezzel semmi gond, szerintem szimplán elég ennyi. És ha eléggé megbízik benned és tisztábban lesz azzal hogy kihez is vonzódik, akkor elmondja. Én 12 évesen tudtam, csakhogy sajnos nekem a szüleim nem annyira elfogadóak, ezért még mindig nem tudják és már 20 vagyok, 17 éves koromban tudtam magam teljesen elfogadni, ezt szerintem az is megnehezítette hogy a szüleim nem elfogadóak, és többször gondolkoztam az öngyilkosságon és nagyon nehéz volt mivel nem volt senki ski támogatott volna és elmondta volna hogy minden rendben van velem. Szóval az a legfontosabb hogy támogató légy mert már az nehéz hogy saját magunknak bevalljunk egy ilyen dolgot.
2021. okt. 28. 09:58
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak lány barátaim voltak 12 éves koromban, afektáltam hisztis voltam, meleg lettem.

De volt iskolatársam akinél úgyszint ez volt a helyzet és fúl heteró lett.

És van ismerősöm akinek ebben a korban barátnője volt foci volt a minden - és 19évesen passzív hajtűdobáló #lány# let

2021. okt. 28. 10:28
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért, hogy a kérdező ne zavarodjon össze, azért én leírnám azt is, hogy nem minden meleg lányos, sőt... Szerintem a melegek 80-85%-a nem lányos. Szóval attól lehet meleg a fiú, ha nem lányos és lehet heteró is attól, mert lányos. Én egyáltalán nem tartom magam lányosnak, mégis meleg vagyok. Van ismerősöm, aki eléggé lányos, mégis heteró (már, ha igazat mond).
2021. okt. 28. 10:40
 28/45 anonim ***** válasza:
85%
Az hogy ki mihez kihez vonzódik kb 5-6 éves korban már kialakul. El kell fogadni ezt a szülőnek mindenképp. Ez egy ilyen dolog.
2021. okt. 29. 16:26
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Passz. Mivel elég szélsőjobbos családban nőttem fel, én büszke melegellenes voltam 12 évesen, és 15-16 éves koromig azt hittem hogy hetero vagyok. Ott kezdtem érezni valami futát, hogy hetedik-nyolcadikban úgy tetszett egy lány, hogy csóknál többet nem tudtam elképzelni, viszonyt egy másik évfolyamtársam, főleg az illata mindig beindított. Egy ideig azt gondoltam magamról hogy bi vagyok, de 18-19 évesen be kellett vallanom hogy ha bi lennék, akkor lányokra is izgulnék, és nem csak a fiúkra.
2021. okt. 31. 22:34
 30/45 anonim ***** válasza:
63%

Olvasom a kommenteket , nem tudom , érdekes, hogy vannak akik egyszer csak azt érzik hogy melegek lettek.....pedig a szexualitás az nem ilyen .

Olyan nincs hogy egyszer csak, hiszen akkor ez működne fordított esetben is .

Szal sok a téveszme ebben a témában is, illetve nem mindenkinél működik az önismeret ahogy látom.

Ezt a logikát követve , akkor egy reggel felkelek és létezhet olyan , hogy heteronak érzem magam? Naugye :)

2021. nov. 1. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!