Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, miért írnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, miért írnak romeon meg stb ismerkedős oldalon, hogy egyszer szeretne gyereket?

Figyelt kérdés
Mit gondolnak, hogy majd örökbefogad vagy ellop egyett.
2021. szept. 29. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert egyszer szeretne gyereket?
2021. szept. 29. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Nem lehetetlen. Attol hogy meleg még ember....
2021. szept. 29. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Mert szeretne gyereket. Nekem van ismerősöm,aki meleg,ennek ellenére megnősült és lett gyereke és jó életük van. (De gondolj csak Szájer Józsefre)
2021. szept. 29. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Attól még, hogy sosem lehet neki a jelenlegi felállással, még szerethetne. Én is szeretnék profi futballista lenni, pedig hát két bal lábam van :D
2021. szept. 29. 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez egyszerű biológia, nem olyan nagy hókuszpók összehozni :D Szájer példája nem a legetikusabb, de pl. egy leszbikus és egy meleg még mindig szabadon összejöhet egymással kifejezetten családalapítás céljából.
2021. szept. 29. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős, haver csaj (barátnő) is felajánlhatja, hogy szül a meleg párnak. Nekem volt erre példa anno. Legjobb barátnőm (haver) felajánlotta.
2021. szept. 29. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Melegként én is szeretnék gyereket. De ehhez egy nő is kellene, aki elfogadja, hogy talán sosem tudnám őt úgy szeretni, csak a gyerek miatt kell.
2021. szept. 29. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!