Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretné, hogy ne tiltsák az ismerkedős kérdéseket
az oldalon?
Figyelt kérdés
Miért jó ez az oldalnak, hogy nem engedik? Régen rengetegen ismerkedtek és sokak itt találták meg a párjukat.
Szerintem ez egy nagyszerű lehetőség volt, amit újra meg kéne adni a felhasználóknak és az oldal forgalma is elég jelentősen fellendülne biztosan.
akik itt találták meg, azok nem ismerkedős kérdéseken keresztül tették ezt
2016. máj. 13. 16:05
2/22 anonim válasza:
Az emberek igényeihez igazodva kéne szerkeszteni az oldalt, csak ezt nem veszik figyelembe. Szerintem is jobb volt a régi GYK minden tekintetben.
2016. máj. 13. 16:05
3/22 anonim válasza:
Mellesleg az ember sűrűbben járt ide, sokkal több válasz volt a kérdésekre, lehet a "minőség" javult az oldalon de ha egyszer arra volt nagyobb igény, azt kellett volna fejleszteni vagy berakni egy külön ismerkedős kategóriát.
2016. máj. 13. 16:07
4/22 anonim válasza:
Az én szempontomból azért lenne jobb, ha lenne egy külön ismerkedős kategória, mert így nem kéne a válaszaim után magyarázkodni a privikre, hogy de én nem ismerkedési céllal vagyok az oldalon, hanem a kérdések, és a válaszok miatt.
2016. máj. 13. 16:30
5/22 ~OnLány~ válasza:
De az oldal lényege nem éppen az ismerkedésre alapul.
Hanem arra van kitalálva, hogy ha van olyan kérdésed, amit máshol NEM MERTÉL eddig feltenni, vagy nem tudsz valamit, nem vagy tisztában valamivel, akkor itt kérdezhetsz.
Én már egyéb válaszok alatt is ismertem meg itt jópár embert(nem társkereső ismerkedésre gondolok), mert ha valaki nagyon ismerkedne/barátkozna/beszélgetne, az úgyis privátban ráír a másikra.
Nem társkereső ez az oldal, ezért nem engedik.
2016. máj. 13. 16:37
6/22 anonim válasza:
Nekem nem lenne vele bajom, de attól még nem ez az oldal funkciója (mondjuk vannak kérdések, amik jobban zavarnak, mint az ismerkesődök, sztem a pontozd hogy néz ki a seggem c. kérdések 1000x gázabbak). Az nem zavarna, sőt... ha lenne egy külön ismerkedős oldal, és ha vki nem oda válaszol vkinek, vagy olyannak, aki letiltana egy ismerkedős funkciót, azt lehetne deaktiválni a fenébe. Mert gyakorlatilag most az van, hogy szépség kategóriában válaszolok egy kérdésre, aztán jön a privát, hogy gyünnpé dugni? Hát kösz...
2016. máj. 13. 16:57
7/22 Titusztitusz válasza:
Engem személy szerint nem zavar az, ha némelyek "ismerkedési okokbol" járnak fel erre a portálra,viszont az ilyen funkcióju kérdéseknek szerintem azért jó volna akkor egy KÜLÖN SZEKCIÓ...Márcsak azért is, hogy ne zavarják azokat, akik nem "társkereső portálként" értelmezik ezt a felületet...
2016. máj. 13. 17:10
8/22 anonim válasza:
Ehhez meg nem feltétlen kell kérdést feltenni, rá lehet írni egymásra amúgy is.
2016. máj. 13. 17:24
9/22 anonim válasza:
Szerintem is a külön kategória ismerkedési célra nagyon jó lenne, annyira unom ezt, amikor valaki azzal jön hogy minek mi a funkciója, az igényeket kell nézni, és ismerkedésre hatalmas igény lenne itt mivel ez egy ismert fórum, sokkal többen látogatnák az oldalt, és abba a kategóriába gyűlnének az ismerkedős emberkék, nem zavarná azt akit csak egy kérdés érdekel, így mindenki jól járna.
2016. máj. 13. 17:26
10/22 anonim válasza:
Menj másik oldalra, pl.az index fórumon, egy rovatban a nudizmusrol akarnak beszélgetni, de sok búza elarassza ismerkedős fütyi képes hsz-al. Ááá.
Maradjon ez csak a gyakori kérdések és válaszok oldala! Így is lehet itt is ismerkedni... ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!