Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Internetes ismerkedős oldalak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedős oldalak közül a gyakorikerdeseken vannak a legnormálisabb pasik?

Figyelt kérdés
Itt a hozzászólások közül azt lehet kivenni, hogy itt minden pasi tök normális, nem csak szexet akar, tök jó itt mindenkinek a bensője, talán egyedül a külsővel van a gond az itteni pasikkal. Ugyanis sok nő társkeresőn nem ezt tapasztalja, tehát itt vannak olyan szuper pasik valóban?
2016. febr. 11. 22:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Jó vicc volt :D
2016. febr. 11. 22:18
 2/20 anonim ***** válasza:

Tudok,hogy ez a kérdés nem kevés iróniat tartalmaz.....

De igen tényleg vannak itt "normális pasik".

Pl.jómagam annak tekintem.

2016. febr. 11. 22:20
 3/20 anonim ***** válasza:
45%
én külsőre is jó vagyok:D
2016. febr. 11. 22:20
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
A gyakorikérdések NEM ismerkedős oldal! ... Csak szólok...
2016. febr. 11. 22:25
 5/20 anonim ***** válasza:
Jól beszélsz,csak sokat-)
2016. febr. 11. 22:27
 6/20 anonim ***** válasza:

Ez nem ismerkedős oldal, olyan is válaszolgat, aki nem feltétlenül akar ismerkedni.

Az, hogy mit mond bele a nagyvilágba egy dolog, a lényeg akkor derül ki, amikor már ketten vannak. Ahogy olvasom néha, néhány itteni hímegyed is képes érdekes dolgokra, avagy a zsákból kibújó (nem derék)szög esete.

Azt is írják sokan, hogy a normálisabb srácokkal a nők el sem jutnak a beszélgetésig, tehát honnan is tudnák, hogy vannak normálisak is, míg ugye sok paraszt már a legelső levelében paraszt. Hamar látszik.

A sok társkeresési propagandát, harcot, mizériát általában a tényleg normálisak szívják meg (mint amikor az addigi bunkó válaszok miatt nem ír vissza egy nő egy olyannak, aki amúgy nem válaszolna bunkón). :D

2016. febr. 11. 22:30
 7/20 anonim ***** válasza:
45%
Jelen ;)
2016. febr. 11. 22:32
 8/20 anonim ***** válasza:
Itt is akadnak normálisabbak a farokmutogató-maszturbáló-szexért epekedő macskajancsik között ugyanúgy, mint akárhol máshol. Belsőre és külsőre meg senki sem tökéletes, csakhogy ti még itt is a makulátlant keresitek. Amúgy a GYK mióta ismerkedős oldal?
2016. febr. 11. 22:35
 9/20 opened paradise ***** válasza:
Messziről jött ember azt mond,amit akar...
2016. febr. 11. 22:35
 10/20 anonim ***** válasza:
Néha úgy érzem, hogy inkább a zárt osztály kellene nekem, de sajnos túl erős vagyok egy idegösszeroppanáshoz, úgyhogy ennyit tudok elmondani, kérem, kapcsolja ki.
2016. febr. 11. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!