Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szövődhetnek itt szerelmek a gyakorikerdeseken? Ismertetek már meg itt olyan embert aki számotokra maga volt a csoda?
Figyelt kérdés
2015. aug. 31. 01:58
1/13 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ha láttam volna olyat hogy maga a csoda, akkor már történtek volna dolgok.:D De beszélgettem olyan hölgyekkel, akiben voltak lehetőségek. Nem nem szövődött szerelem. Majd gyártok ha lesz rá alapanyag. F
3/13 anonim válasza:
Exemet itt ismertem meg, véletlenül. Alkalmi kapcsolatot is ismertem itt meg.
Tudod mi az egész előnye? Előbb kerül előtérbe a személyiség, majd utána jöhet képcsere, esetleg facebook. Nem pedig kép alapján figyelsz a másikra fel.
24/F
4/13 opened paradise válasza:
Többet is.
Az egyik az exem,de ő megváltozott. Van olyan,aki az,de messze lakik,pedig simán lehetne az én csodám (ezt valószínűleg meg is fogom bánni) és volt akinek meg volt valószínűleg egy csoda barátja :D
5/13 anonim válasza:
Elfelejtettem hozzátenni: a legtöbb személy, akivel érdekes lehetne valami, TUTI, hogy az ország túlsó felén lakik!
6/13 anonim válasza:
Volt sok lány, akiknél lett volna esélyem,de mindig megfutamodtam...
7/13 anonim válasza:
A 2-es valaszolo kozol egy tenyt. Ertitek? Tenyt! Nem velemenyt! Erre lepontozzatok. Az eszem megall!
8/13 anonim válasza:
Miért ne szövődhetne?
Ha velem is megtörténik megírom Neked!
9/13 anonim válasza:
Volt olyan kapcsolatom ami itt kezdődött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!