Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki szeretné, hogy ne tiltsák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretné, hogy ne tiltsák az ismerkedős kérdéseket az oldalon?

Figyelt kérdés

Miért jó ez az oldalnak, hogy nem engedik? Régen rengetegen ismerkedtek és sokak itt találták meg a párjukat.

Szerintem ez egy nagyszerű lehetőség volt, amit újra meg kéne adni a felhasználóknak és az oldal forgalma is elég jelentősen fellendülne biztosan.

2016. máj. 13. 16:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én azt szeretném, ha tiltanák. Ez NEM társkereső! Millió egy olyan oldal van, aki ismerkedni akar ott tegye!
2016. máj. 14. 13:35
 22/22 anonim ***** válasza:
csak társkeresőn a színvonal sokkal rosszabb, mint egyéb más oldalakon. én is interneten ismerkedtem meg a barátommal, de nem társkeresőn. egyikőnk se regisztrált volna sose társkeresőre... nem értem, miért olyan nagy probléma az, ha valaki itt akar ismerkedni. csak ne olvasd el és kész. ennyi erővel mindenki csakis kizárólag társkeresőn ismerkedjen, mert az az egyedüli hely, amit konkrétan arra találtak ki, hogy ismerkedjenek az emberek...
2016. máj. 14. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!