Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretné, hogy ne tiltsák az ismerkedős kérdéseket az oldalon?
Miért jó ez az oldalnak, hogy nem engedik? Régen rengetegen ismerkedtek és sokak itt találták meg a párjukat.
Szerintem ez egy nagyszerű lehetőség volt, amit újra meg kéne adni a felhasználóknak és az oldal forgalma is elég jelentősen fellendülne biztosan.
Teljesen JOGOS a tiltas! Ez nem tarskeresö oldal!
Mit szolnal, ha tarskeresön probalnal ismerkedni es a profilok nagy reszeröl kiderülne, hogy kamu es igazabol csak kerdezni akarnak valamit?
Az oldal forgalmarol annyit, hogy en szemely szerint pont azert nezek ide ritkabban, mert teleszemetelitek szanalmas "valaki ismerkedne egy luzerrel?" kerdesekkel!
Szerintem meg tele a net társkereső oldalakkal, aki ismerkedni akar, az menjen oda. Face-n is tele a tököm azzal, h random emberkék írnak rám, h nincs-e kedvem ismerkedni (és nem, ehhez nem kell kitenni a csöcsöket, szimplán elég, ha női neved van), és ha megmondom, hogy bocsi, nem szeretném (érted, még én kérek bocsánatot), akkor még meg is van sértődve... itt is ugyanez van, ha vki ír, én meg mondom, h kösz nem, akkor vagy sértődés, vagy egy rakat "lécciléccicsakegyesélytaztsetudodmilyenvagyok" NEM. ÉRDEKEL.
Szóval a lényeg: ez az oldal nem ismerkedésre való, ellenben van egy csomó másik, ami igen. Lehet oda menni ismerkedni.
Én akkor sem ismerkedtem itt, amikor meg lehetett. Semmi értelme, hiszen egy társkeresőn sokkal több minden kiderül a másikról (kor, lakhely, érdeklődési kör, külső), mint itt egy "valaki ismi?" típusú kérdésből.
Viszont úgy már ismerkedtem itt és máshol, hogy egy kérdés kapcsán spontán beszélgetés alakult ki privátban, és ez továbbra is adott, ezt a fajta ismerkedést senki nem tiltja.
A gyik alapvetően arra is való, hogy ha már egyszer valaki feltett egy kérdést, akkor azt ne kelljen újra feltenni, hanem csak megnézni az arra adott válaszokat. Aztán mégis tele van ismétlődő kérdésekkel folyamatosan, ez ellen is nyugodtan lehetne ágálni. Meg eleve, aki csak azt hajtogatja, hogy nem erre való, az nagyon korlátolt gondolkodású lehet. Az ilyenektől a világ nem fejlődne semmit.
Az tény, hogy igény lenne rá. Sőt, a társkeresővel szemben megvan az az előny, hogy itt sok véleményt, megnyilvánulást lehet olvasni, ami jobban tükrözi az ember személyiségét, mint néhány beállított kép vagy mondat. Könnyebb rátalálni a nekünk tetsző személyiségre.
Ámbár annak is igaza van, aki nem akar ismerkedős spamokat kapni. De ettől még nem kéne megtiltani azoktól, akik meg akarnak. Kéne egy külön szekció az ismerkedésre, ahova az megy, aki ismerkedni akar, és az nem megy, aki nem akar. A külön szekció miatt talán a "normál" szekció felszabadul az ilyesmi témák alól. A Honfoglalón is anno emiatt hozták létre a Társfoglalót.
A legnagyobb gond viszont itt is az lenne, mint akárhol a világban: a hülyék. Azok, akik válogatás nélkül mindenkire ráírják ugyanazt, akik farokképeket küldözgetnek kéretlenül, akik zaklatják a másikat. Ha ők nem lennének, meg lehetne oldani jól, ebben biztos vagyok. De sajnos még nem szabad az ilyeneket likvidálni a társadalomból, szűrni meg nagyon nehéz, mert folyton újraregisztrálnak. Ha megvalósulna valami hatékony moderáció (akár gépi, akár manuális működéssel), akkor szerintem tök jó buli lehetne. Kicsit olyan ez, mint amikor kiraknak valami új szobrot, virágoskertet, buszmegállót: mindig jön valaki, és összetöri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!