Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne elítélendő, ha fiatal aktívként járnék össze egy 40 év körüli házas férfival, akinek vannak gyerekei is?
Itt nem csak arról van szó, hogy elítélendő-e.
Hanem áteshetsz a ló túloldalára is.
Mi van akkor ha beleszeretsz? Sokakkal megesik, velem is előfordult már.
"Nálam a szerelem nem megy olyan könnyen azért, főleg idősebb pasikkal. A szex az legyen csak szex, és kapja meg mindenki amire vágyik."
Ez megfér akkor, ha csak egy alkalomra szeretnéd.
De ha a szeretője leszel és hosszútávú lesz a dolog, akkor már alakulnak ki érzelmek.
Én is ezt gondoltam amit te, sőt, ezelőtt még az barátnőmet is elítéltem azért mert szenvedett, beleszeretett egy házas pasiba, mondtam neki, ezt előtte is tudta, hogy házas, miért ment akkor bele?
Könnyű úgy ítélkezni, ha nem vagy benne a szituban, azt a karmától ugyanezt visszakaptam.
Ritka az, ha több találkozás is összejö9n valakivel, hogy az egyik nem szeret bele legalább egy kicsit a másikba. Ha ez kezelhető mértékben zajlik csak, akkor az nem fog gondot okozni, de ha elhatalmasodik akár benned, akár a partneredben, az már nem biztos, hogy könnyű eset lesz. Gondold csak végig, felborítanál Te egy családi életet azzal, hogy megdugod a férjet?
Másik oldalról meg ha mindketten tényleg csak a szexet akarjátok, és nem többet, akkor abból egy ideig kellemes összejárás lehet. De a határokat nem szabad túllépni és ha valaki kettőtök közül úgy dönt, hogy részéről itt vége, akkor hagyni kell és csak a szépre emlékezni.
/tapasztalat, és jó volt/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!