Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire érzitek jó pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érzitek jó pasinak magatokat?

Figyelt kérdés
Én nem érzem magam annak. Néha nagyon rondának látom magam. De vannak napok amikor meg nagyon sármosnak. Sok dologtól függ. Hány évesek vagytok? Passzívak vagy aktívak?
2021. okt. 24. 23:20
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Hetero vagyok és rohadt jó pasinak gondolom magam.
2021. okt. 24. 23:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Döntés kérdése. Én tudom, hogy nem vagyok egy álompasi. Mégis azt mondják (ezt többen mondták már) hogy van egy erős szexuális kisugárzásom és ebben én is hiszek, mert ennek ellenére volt több olyan partnerem aki rajongott értem. Illetve azt észrevettem, hogy ha kicsit elérhetetlen az ember akkor jobban kell a másiknak. Érdekes.
2021. okt. 24. 23:33
 3/9 anonim ***** válasza:
11%

Mit jelent a jó pasi egyáltalán?Jóképű vagy a farka jó?Mindkettő?

Én biztos nem vagyok jó pasi,bár a farkamra sosem volt panasz.

Az van,hogy ronda a pofám.

2021. okt. 25. 00:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartom magam egy adonisznak, de nem is tartom magam egy bányarémnek. Átlagos vagyok, de ezzel nincs is gond. Elfogadtam olyannak magam amilyen vagyok. Viszont ettöl függetlenül más dolgok miatt nem mondhatom hogy sok önbizalmam volna.

Persze amikor valaki azt mondja hogy tetszem neki az nem mondom jól esik, ad egy kis magabiztosságot.

Szóval ja, azt mondom hogy talán jó pasi vagyok. 😀

2021. okt. 25. 09:41
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Sosem gondoltam magam jó pasinak. Valamiért mégis, tinikorom óta, hatással voltam/vagyok a nőkre (nyilván nem mindegyikre).

Aztán érdekes módon, ahogy telt az idő, egyre jobb pasi lettem, negyvenesen "értem be", azóta nem csak a nőktől kapott visszajelzések alapján, de a saját értékelésem szerint is jó pasi vagyok.

2021. okt. 25. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nem tartom magam olyan rossz pasinak, mert lányok erősen érdeklődnek, csak a fiúk maradnak el, nem tudom miért :D
2021. okt. 25. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
1-es miért lett leszavazva?
2021. okt. 25. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
22%

7#

Sok itt a hisztis, gyűlölködő.

2021. okt. 25. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Átlagosnak tartom magam, de azért szoktam másoknak tetszeni.
2021. okt. 25. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!