Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gáz ha a pasinak feláll csókolózás közben miközben az ölében ültök és érzitek? A korotokat is írjátok le kérlek.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 08:21
1/10 anonim válasza:
Dehogy is inkabb előny szerintem hogy kívánod a barátnőd, én special jobban örülnék neki mintha nem állna :D 21/L
4/10 anonim válasza:
Nem gáz, legalább tudod, hogy biztos bejössz neki.
7/10 anonim válasza:
dehogy gáz
gondoskododnék róla h ki is elégüljön, ne álló fasszal ücsörögjön :D
9/10 anonim válasza:
Szerintem csókolózás sem kell hozzá. Teljesen normális dolog, hogy ha beleülök egy férfi ölébe, akkor fel fog állni neki.
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt.
Velünk (mármint velem és a barátommal) rendszeresen megtörténik és mindig van folytatás.
Amikor először történt (az első együttlétünk előtt), kicsit meghökkentem, új volt a dolog, de egyáltalán nem bántam.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!