Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nyomul rám az ismerőseim fia, és nekem is bejönne, de nem tartom etikusnak?
Régebben kb 5 éve egy helyen dolgoztam az anyukájával, azóta inkább csak köszönő viszonyban vagyunk. Viszont a fiúk passzív meleg, onnan tudom, hogy Planetromeon láttam a profilját.
Írt nekem kb egy hete, hogy szia, nem akarlak zavarni, de régóta nagyon szimpatikus vagy, esetleg lenne kedved beszélgetni akár itt, akár személyesen?
De nem írtam vissza, mert nem akarok galibát. Viszont elutasítani szinte fáj, mert egyszerűen nagyon bejövős a srác, arcra, testre, személyiségre pont az esetem, én aktív, ő passzív, ez is klappol, eltudnám képzelni vele, hogy hosszútávon akár kapcsolatba is legyünk, de nem tartom etikusnak, hogy ilyen idősen (43 év) egy ilyen fiatallal (23 év) szexeljek, pláne, hogy ismerem a szüleit.
Ma reggel pedig küldött először egy bejövős tappancsot, majd egy írj ha gondolod tappancsot, picit fáj, hogy le kell koptatnom, hogyan tegyem azt, hogy ne sértődjön meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!