Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, ha nyomul rám az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nyomul rám az ismerőseim fia, és nekem is bejönne, de nem tartom etikusnak?

Figyelt kérdés

Régebben kb 5 éve egy helyen dolgoztam az anyukájával, azóta inkább csak köszönő viszonyban vagyunk. Viszont a fiúk passzív meleg, onnan tudom, hogy Planetromeon láttam a profilját.

Írt nekem kb egy hete, hogy szia, nem akarlak zavarni, de régóta nagyon szimpatikus vagy, esetleg lenne kedved beszélgetni akár itt, akár személyesen?

De nem írtam vissza, mert nem akarok galibát. Viszont elutasítani szinte fáj, mert egyszerűen nagyon bejövős a srác, arcra, testre, személyiségre pont az esetem, én aktív, ő passzív, ez is klappol, eltudnám képzelni vele, hogy hosszútávon akár kapcsolatba is legyünk, de nem tartom etikusnak, hogy ilyen idősen (43 év) egy ilyen fiatallal (23 év) szexeljek, pláne, hogy ismerem a szüleit.

Ma reggel pedig küldött először egy bejövős tappancsot, majd egy írj ha gondolod tappancsot, picit fáj, hogy le kell koptatnom, hogyan tegyem azt, hogy ne sértődjön meg?

2021. okt. 17. 11:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Sem Te nem vagy idős,sem ő nem túl fiatal.

Viszont, ha tényleg így gondolod, akkor udvariasan írd meg,de az igazat.Ez nem lekoptatás,hanem tény.

Egyébként tisztelem Benned,hogy etikusan állsz ehhez a dologhoz, mert ez ma már nem szokás .

2021. okt. 17. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem simán gyere össze vele ha ő akarja. Nem gáz.
2021. okt. 17. 11:57
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem így hogy 18 év felett van, így már nem “gáz” ekkora korkülönbség.

Kapcsolat az nem tudom hogy hogyan menne, mert az esetek nagy részében, azért a saját korosztályoddal vagy összhangban. De persze kivételek mindig vannak.

Ha bejöttök egymásnak, szerintem érdemes megpróbálni. Nem azt kell nézned, hogy mondjuk a szülei mit gondolnak. Nem kisgyerek már.

2021. okt. 17. 11:57
 4/12 A kérdező kommentje:

Azért akarom elutasítani, mert még fiatal, akinek élni kell, tapasztalni, ha velem kötné le magát, lehet lemaradna arról, hogy a korosztálya között megtalálja az igazit.

Ettől függően fájdalmas, mert nagyon jó fej srác, már beszéltem vele többször személyesen is, és nagyon nagyon bejövős!

2021. okt. 17. 12:03
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem gondolom, hogy kor kérdése a boldogság. 2 ember dönt nem 1. Ő és te. Te buksz többet nem ő. Hisz ő 10 év múlva is csak 33 ami még eladható. Te már 53 ami nehezebb. ÉLVEZZÉTEK! Az se biztos hogy 1 évnél tovább tart. Akkor meg majd lesz ideje. De azért mert más mit gondol meg másnak mi hogy van lemondani a boldogságról hiba. Meg akkor mondom máshogy és talán látod hogy igazam van. Az nem jobb ha kap pár boldog évet és látja milyen egy jó kapcsolat és tudja hogyan kell benne lenni? És ha szét mentek lesz egy JÓ alap amire építhet? Szerintem DE!
2021. okt. 17. 12:06
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Sok étékes, megfontolandó tanács elhangzott előttem.

Egyet fűznék hozzá:

Mindenképpen legyen egy kötetlen tali: egy kellemes helyen, fontosnak tartom, hogy személyesen tudjatok őszintén beszélgetni.

Eszmecsere, melyikőtöknek milyen a hozzáállása egy esetleges kapcsolathoz. Pozitívumok, negatívumok... Majd eldől javarészt a szitu.

U.i.: egyáltanán nem vagy idős! Korodbeli vagyok és úgy érzem, ez a legjobb kor! :)

2021. okt. 17. 12:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt. A szüleivel már nem vagy napi kapcsolatban,

èpp csak ismerősök vagytok.

Itt nincs etikai probléma. Csak te gondolod.

Bejön egymásnak 2FELNŐTT EMBER! A szüleinek már nem sokköze van ahoz hogy kivel fexik össze. 20évvel idősebb vagy....és? Ez kit érdekel a mai világban?

Ismered a szüleit...álltalaban az ember ismeri a barátja,barátnője szüleit.

A sorrend álltalában forditott de ilyen ilyen is elöfordul (párkapcsi->szülők)

A szüleinél csak 1probléma állhatfenn:az ha homofobok. De akkor nem csak tédeg utálnak. Ha nem a gyereküket is akit boldoggá tehetsz.

Semmi probléma nincs.

2021. okt. 17. 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

7 vagyok.

Lekötné magát:ha olyanja van szakìt vagy megcsal.

Sajat korosztály:azaz ami folyamatosan változik és egyre idősebb lesz.

Ami valós probléma lehet,hogy 10évig együtt vagytok és rájön hogy neked nem mindig fog állni a jegenye.

De elsőre vagy másodikra negyakori egy 10éves kapcsolat. Ez szerintem hamrabb kifujna 20év azért elég áthidalhatatlan. És jönnek a ki,mit vár még az élettöl dolgok. Kinek mi a fontos a jelenben.

Stb.

Lenne nagyjábol ~5jó évetek.

Én bele vágnék.

2021. okt. 17. 13:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Vágjatok bele.
2021. okt. 17. 14:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 27 évesen ismerkedtem facebookon, pontosabban beszélgettem egy férfival, ő az Egyesült Államokban élt, ő 63-as, én 91-es, a személyisége megfogott, de tudtam, hogy halálos beteg (tüdőrákos volt, agyi átéttel) , így nem is lett volna vele konkrét dolgom, csak beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Úgy utána feltettem a kérdést, hogy lenne egy idősebb partnerem, most 30 évesen, eltudnék-e vele képzelni kapcsolatot, ha pont ugyanilyen lenne, azt mondom hogy igen, még akkor is, ha idősebb nálam.

Ugyanúgy fiatalabbal is eltudnék képzelni, mert nálam a személyiség a fontos, bár némileg a külső is, mert vannak bizonyos ideálok az életemben, de ez inkább testsúlyra vonatkozik, jó mondjuk ő is meghízott akiről megbeszéltem, de valahogy ott erősebb volt a kisugárzás.

2021. okt. 17. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!