Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáltak az ismerőseitek arra,hogy melegek vagytok?
Gondolkozzunk már egy kicsit.
Egy ilyen hír ,ha az ember nem számít rá,akkor sokkoló.Még akkor is,ha egyesek úgy adják elő,hogy hát semmi az egész.Mintha mi sem történt volna!Lehet nem látod rajta,de azért gondold már át!!
Itt nem az elfogadásról,vagy elutasításról beszélek.
Ez kb olyan,mint amikor az áldozat rokona másnap azt mondja,én nem haragszom.
Ez lehetetlen.Azt fel kell dolgozni,és idő kell,hogy megbocsájtson pldául az elkövetőnek.
Ez a természetes.
Lehet rosz példa,de valami ilyesmi ez is.
Mégegyszer ideírom,nem arról van szó,hogy elutasít,vagy elfogad,de azért ez mégsem olyan info,hogy :Ma nem megyünk moziba,csak jövő hétek.Ok rendben.
Nekem nagybátyámról derült ki, hogy meleg.
Gyerekkoromban imádtam, éjjel nappal vele lógtam. Aztán kb 18lehettem, mikor egy családi összejövetel elött kijelentette, hogy elhozza oda a párját. Örültünk, sosem láttuk még senkivel együtt, pedig 40körül volt már. Aztán az összejövetelre besétált egy szakállas férfival. Mindenkiről lefagyott a mosoly. Az apja, papám ki is tagadta. Mi anyával (az ő testvére) azóta sem beszéltünk vele. Ennek vagy 10éve.
Nem tudjuk feldolgozni....vannak ilyenek is.
Egyedül mamával tartja a kapcsolatot, de vele is már csak neten, mert elhagyta az országot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!