Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy reagáltak az ismerőseitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagáltak az ismerőseitek arra,hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 00:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Igaz én az ismerős kategóriába tartozom szóval amikor egy meleg elmondta hogy meleg mondtam hogy ezzel szer
2020. jún. 9. 01:34
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
szerintem semmi baj sincs és már korábban is gondoltam hiyh
2020. jún. 9. 01:35
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
hogy meleg de örülök hogy elmondta
2020. jún. 9. 01:36
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Amit feljebb leírtál, ez a homárok álma, a valóság az, hogy kinimum megstakítvaz ember minden kapcsolatot vele. Max köszönő viszony.
2020. jún. 9. 05:32
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Meg mindig beszélek azokkal akik tudják rólam.
2020. jún. 9. 05:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi változás nem történt a kapcsolatunkban. Tényként elfogadták és kész.
2020. jún. 9. 07:58
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Gondolkozzunk már egy kicsit.

Egy ilyen hír ,ha az ember nem számít rá,akkor sokkoló.Még akkor is,ha egyesek úgy adják elő,hogy hát semmi az egész.Mintha mi sem történt volna!Lehet nem látod rajta,de azért gondold már át!!

Itt nem az elfogadásról,vagy elutasításról beszélek.

Ez kb olyan,mint amikor az áldozat rokona másnap azt mondja,én nem haragszom.

Ez lehetetlen.Azt fel kell dolgozni,és idő kell,hogy megbocsájtson pldául az elkövetőnek.

Ez a természetes.

Lehet rosz példa,de valami ilyesmi ez is.

Mégegyszer ideírom,nem arról van szó,hogy elutasít,vagy elfogad,de azért ez mégsem olyan info,hogy :Ma nem megyünk moziba,csak jövő hétek.Ok rendben.

2020. jún. 9. 08:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#8, Más meg úgy fogja fel, hogy a homoszexualitással nincs baja. A saját szexualitásával megint nincs baja, a barátját meg szereti és sokat jelent neki, hogy egy ilyen dolgot is megoszt vele. A kapcsolatunk eddig sem a szexualitásról szólt és ez után sem arról fog így ez csak egy infó ami egy csomó dolgot megmagyaráz, de semmin sem változtat. Lehet lapozni.
2020. jún. 9. 09:52
 9/14 anonim ***** válasza:
13%

Nekem nagybátyámról derült ki, hogy meleg.

Gyerekkoromban imádtam, éjjel nappal vele lógtam. Aztán kb 18lehettem, mikor egy családi összejövetel elött kijelentette, hogy elhozza oda a párját. Örültünk, sosem láttuk még senkivel együtt, pedig 40körül volt már. Aztán az összejövetelre besétált egy szakállas férfival. Mindenkiről lefagyott a mosoly. Az apja, papám ki is tagadta. Mi anyával (az ő testvére) azóta sem beszéltünk vele. Ennek vagy 10éve.

Nem tudjuk feldolgozni....vannak ilyenek is.

Egyedül mamával tartja a kapcsolatot, de vele is már csak neten, mert elhagyta az országot.

2020. jún. 9. 09:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem véletlenül hagyta el az országot. Szerencsére nem mindenkinek így reagál a családja. Erre mondják, hogy ami nem megy azt nem kel erőltetni. Valószínűleg az iránta érzett szeretet gyengébb volt mint a homoszexualitással szembeni ellenérzések. Van ilyen. El kell fogadni. Kinek mennyit ér egy családtag.
2020. jún. 9. 10:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!