Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez már light BDSM lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már light BDSM lenne?

Figyelt kérdés
Izgat mélytorkoztatni pl. Izgat a másikat úgy használni mintha csak egy eszköz lenne. Tehát ha benyőgi a partner ezeket mit szólsz? Ez már light SM? Nekem még az is bejönne ha vmi megszólítást kéne használjon ha velem beszél. De csak fiatal és vékony fiúkkal izgat.

2021. okt. 17. 11:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
És neked mi a jó abban, hogy hétvégén ilyen provokatív kérdéseket teszel fel? :DD Ne csodálkozz, ha sokaknak nem egyezik a véleménye, meg felfogása a tiéddel. Mindenkinek megvan a véleménye erről, és joga van kifejezni, még ha nem is tetszik neked.
2021. okt. 17. 12:06
 12/18 anonim ***** válasza:
7%

Nézd, én tanultam eleget a mentális egészségről és pszichológiáról. Nem ítélkezem, nem hisztizni kell. Én tényeket közöltem, ezt tudni kell befogadni. Senkit nem bántani akarok ezzel, de ez a realitás. Szellemileg egészséges ember nem csinál ilyen dolgokat. HETEROK sem!!! Ez nem csak melegeket érinti ám. Hetero és meleg nem külöbözik semmiben. Ember az ember, ugyanúgy műküdik mindenki.

Azt a sok gyerekkori traumát kéne kikezeltetni sokakból, amit nem voltak képesek feldolgozni. Melegek döntő többsége alapból mentális beteg, de ezen mit kell csodálkozni? A sok bántás, kiközsítés, hazudozás, fizikai atrocitás, stb mind torzítja a személyiségünket. Már akit persze érnek ilyen események. Nyilván, ha valami +-ban genetikailag meghatározott, az már veszett ügy. Mondok egy példát: Klinikai szorongó embereknél az egyik tipikus tünet a társfüggőség. Tehát pl egy kék-zöldre vert nő nem azért tűri meg a férjét, mert ezt élvezi. Hanem, mert társfüggő. És valószínűleg diagnosztizálható szorongással(emelett persze még lehet más is). Már bebizonyították azt is, hogy pl a klinikai szorongás azoknál alakul ki, akiknek csecsemőként van traumájuk az édesanyjukkal. Az első 7 év számít a legtöbbet a jellemfejlődésünkben. Akkor mident szívunk be a tudatalattiba a környezetből. Hiszen egy nyelvet is megtanultunk tökéletesen. Gyerek agy teljesen máshogy működik, mint egy felnőttnek. Hiába hiszik azt sokan, hogy a gyerek hülye, mindent szív magába, mint egy szivacs.

"Emellé leírod, hogy TE NORMÁLIS VAGY csak ők nem."

Ezt írtam kedves: "Ez nem azt jelenti, hogy nekem nincs baj a gondolkodásommal. Van, csak más téren."

Mielőtt reagálsz valamire, olvasd el kérlek alaposabban. Én még nem találkoztam olyan meleggel egyébként, akinek nincs jellemtorzulása minimális szinten akár. De mondhatnám, hogy magyar emberrel. Minden 4. magyar mentális beteg, csak úgy megjegyzem. A mentális beteg egyébként nem azt jelenti, hogy retardált, vagy elmebeteg. Depresszió is mentális betegség, szorongás, borderline, stb. Van bőven. És sokakat érint is valamelyik.

Meg kell tanulni önreflexióra és önkritikára. Azért mert mindenki azt gondolja, hogy a saját gondolatai normálisak és elfogadottak, attól még a valóság nem ez. Ezt magamra is értem ám, most is kihangsúlyozom. Ha ezt valaki nem tudja kezelni(kiritkát), hát istenem. Ő dolga. Mindenki magát minősíti minden cselekedetével.

Egyébként kérdezz meg nyugodtan szakembert, ha nekem nem hiszel. :D Hiteles emberek véleménye érdekeljen, ne olyanoké, akik nem értenek valamihez. Én ehhez értek, de ettől függetlenül nem kell elhinned így látatlanba. Tessék akkor utána járni dolgoknak és nem fröcsögni. Valóságban úgy sem tudnál megmukkanni sem.

2021. okt. 17. 12:22
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem vitázni akarok :) Szóval én ezt a magam részéről elengedem. A véleményedhez jogod van :) Mindenkinek. Csak nem értem mi a jó abba ha beszólogatni stb megy az ember valahova. Nem visz előre :) Ennyi. De bátran. Tedd ezt. Jogod van hozzá. Csak nekem más a világképem. Minek bántani és ártani másoknak esetleg leminősíteni azért mert más az elképzelésünk. Érvelés alapú vita esetén jó dolog sülhet ki egy beszélgetésből, de az feltételez egy nyitottságot és nem árt. Nem tudom érted-e mire célzok.

Na és akkor bár nem nekem válaszolt de kitérek a másikra. Szerintem úgy nehéz megítélni bármit hogy kicsit se merültél bele. Te konkrétan eldöntötted, hogy biztos mentális oka van ennek. Pont úgy mint azok akik azt mondják a melegség is csak behatások stb. Normális családban nőttem fel. Egészséges kapcsolatban szerető közegben. Nem volt semmi rossz az életembe. Akkor nálam mi magyarázná? :D Nekem is biztos jellemtorzulásom van? Szerintem van abban igazság hogy általánosítottál és nem keveset. De persze szíved joga csak gondoltam rácáfolok arra amiket írtál. :) Azért az érdekelne hogy neked van-e jellemtorzulásod ha már ilyen alapossággal ismered az összes meleget hogy tudod hány beteg és hány nem. És eskü nem támadóan írom ezeket a sorokat csak tényszerűen. Mielőtt betámadsz érte;)

HA LEHET kérlek engedje el mindenki ezt a vitát hisz a kérdés nem erről kéne szóljon. Köszönöm előre is. Privibe is leboxolhatjátok a dolgokat.

2021. okt. 17. 12:30
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Nézd. Írtam előbb is. Tessék szakembert kérdezni.

Senkinek sem szóltam be. Én arról nem tehetek, hogy valaki nem képes kezelni egy kritikát, vagy realitást elfogadni.

Mint írtam amúgy, hogy gének is jócskán befolyásolják a jellemet. A személyiségnek az örökletessége nagyon magas egyébként, viszont ezt befolyásolják gének is. Ez olyan, mint az IQ. IQ örökletessége 0,7. (Ha 1 lenne az érték, akkor csak gének határozzák meg.) Viszont a környezetnek nagy hatása van erre is. Szóval lehet fejleszteni és rontani is. Remélem, hogy összetudod kötni a többit.

Olyan eset is volt már, hogy egy nő depressziós volt, de nem volt valójában mire. Mert teljesen jó családja volt, gyerekkora, férje, gyereke, anyai gondjai nem voltak. Egyszerűen az váltotta ki ezt nála, hogy nem érte semmi rossz az életében. Fura ezt elképzelni, de ez így van. Szóval hullámvölgy kell az agynak is, hogy jól működjön. Nem traumákra gondolok itt. Miért ne lehetne jellemtorzulásod egyébként? És akkor mivan? Írtam egy szóval is, hogy ettől kevesebb leszel? Nem értem, hogy mit kell itt rinyálni állandóan. :D Az őszinteséget tessék jobban befogadni. Nem harap. Senki sem szapulok, csak közlök tényt. Ez van, ha valaki nem tudja elfogadni, hát ne tegye. Ha valaki nem hisz nekem, hát ne tegye.

Ezért írom le most is, hogy tessék szakember kérdezni.

2021. okt. 17. 12:45
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Ja és igen, nekem is van. Mint mondtam, minden meleg beletartozik ebbe. :D De ezt is írtam már az előzőben is.

""Emellé leírod, hogy TE NORMÁLIS VAGY csak ők nem."

Ezt írtam kedves: "Ez nem azt jelenti, hogy nekem nincs baj a gondolkodásommal. Van, csak más téren.""

Én nem értem, hogy ebből nem lehet leszűrni? Mit írtam? Hogy kimondható kb minden melegről, hogy mentális beteg. Szerinted, akkor én kivételt képzek? Hol írtam én ilyet amúgy :D ? Azt mondtam, hogy én teszek ellene, mert tudatosan élek és tanultam eleget, hogy átlássak dolgokat. Illetve a munkám is ezt érinti. Nyilván többet értek hozzá, mint az átlag. Ettől még nem leszek kevesebb, vagy több mástól. Ahogy ti sem. Nem is írtam ilyesmit. Tessék alaposabban elvolasni, amit írtam és nem előre feltételezni hülyeségeket. :D Az írás és a valóság is egyébként teljesen más. Szóban úgy sem támadnátok, mivel nem lekezelően gondolom ezeket. És igazából érdemben sem tudnátok mit hozzátenni, mert nem értetek hozzá. Szóban sokkal bővebben ki tudnám fejteni. Fel sem merülne úgy, hogy kötöszködök másokkal. A gondolataitokat ne kezeljétek sose tényként, amíg nem vagytok biztosak benne.( Itt most a másokról való megítélést mondom.) Én nem ítélek el senkit, csak szimplán leírtam a realitást. Ez van. Részemről is vége.

2021. okt. 17. 12:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez izgat engem is, mint téged kérdező :) imádok torkozni és ha uralkodnak felettem. Írj, ha gondolod :)
2021. okt. 19. 19:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is élvezem ha egy kicsit megaláznak.A mélytorkozást nem bírom de még úgy is élvezem ha közben öklendezek.
2021. nov. 23. 17:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én oda vissza szeretem ezt....
2021. nov. 23. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!