Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gondolja a light SM-ről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a light SM-ről minden srác azt, hogy az verés, stb?

Figyelt kérdés
Holott ennél jóval lightosabb dolgok tartoznak ide. Pl akár a szerepjáték, a keményebb dugás, vagy épp az ha csak azt kell tegye amit mondok és addig kell csinálnia amíg akarom. Ez még nem erőszak, meg nem pisi, meg ilyenek. Ráadásul tökre szűk réteget vonz a leírtak nagyja a BDSM-en belül is. Szóval nem ez a jellemző, sőt. Csak mindig bosszant, hogy felületesen kezelik sokan...
2021. máj. 1. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert buták. Light játékokban tök sok jó dolog tud kisülni
2021. máj. 1. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy én ilyet pl. nem tudnék alkalmiban élvezni. Ijesztő lenne. Ehhez nagyon nagy fokú bizalom kell, ami nem alakul ki azután, hogy beléptél az ajtón. Itt is van pár horror sztori domokról, akik szétszadiztak egy naiv srácot, az meg semmit se tudott tenni ellene, hiába sírt.
2021. máj. 2. 10:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Bemásolod azt amit meséltél, hogy hol olvastad?
2021. máj. 7. 09:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Már nem tudom melyik kérdésnél volt, de írta egy srác, hogy a másik szintén fiatal srác minden olyan dolgot meg tett vele, amit nem akart és előre megbeszélték, hogy nem lesz. Nem részletezte. És direkt azért kérte ez aszadista, hogy a másik foglalja le a szobát, hogy még a nevét se tudja visszakeresni. Szóval ja...és egy nagyon helyes, jól öltözött fiatal srác volt.
2021. máj. 7. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 2-es!

Jó de mi van ha előtte a naív srác előadta, hogy bármi mehet és ne álljon meg? Mert ismerek ilyet. Mikor a srác előadja hogy bármi mehet és élőben már nem bírja. Viszont mivel kérte, hogy ne álljon meg a srác ezért nem állt meg, de utólag máshogy meséli a kissrác. Érted...

Szerintem is bizalmi játék és főleg ha már kötözés is van. Én mondjuk nem kötözök. Engem az izgat hogy átadja magát a másik nekem magától és hogy fenyítés nélkül tűri bármit teszek. Azonban az amit írtál nagyon nem jellemző.

2021. máj. 7. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül létezik menekülő szó is a világon. Ezekben a játékokban mindig a domon van a felelősség, ez ilyen. Ez a fajta áldozathibáztatás nagyon beteg. Ez alapján a hozzászólás alapján pont nem gondolnám, hogy ritka az ilyesmi.
2021. máj. 7. 13:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Áldozathibáztatás nem volt, csak egy verzió. Szerintem. Ne bántsuk mert megmutat egy lehetséges másik verziót...

Gondolom domként megvédte a domok jó hírét.

2021. máj. 7. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!