Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok titeket izgat a light BDSM?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mi? Melyik szerepben? Hány évesek vagytok?2021. máj. 27. 05:45
1/9 anonim válasza:
Igen. Alárendelt szerepben. 29 vagyok. Az hogy mi az függ attól milyen a másik de még sose próbáltam csak vidiket néztem.
3/9 anonim válasza:
Hát egy kis egészséges kíváncsiság van bennem, de egyelőre barátom se volt még. 🥺
4/9 anonim válasza:
Izgat, mind a két szerep. Bármi jöhet, ami nem fájdalom, vagy nem túl gusztustalan
6/9 anonim válasza:
Lightosan igen, főleg sub szerepben, de akár mindkettőben. 20f
7/9 anonim válasza:
Igen, izgat, alárendelt szerepben
31f
8/9 anonim válasza:
Én tehetetlenre kikötözve szeretnék lenni mindennél jobban.
27/f
9/9 anonim válasza:
alárendeltként mindig is érdekelt 24f
de csak a light osabb verzióban legalábbis nemtudom mik a hátáraim de eleinte csak könnyebb dolgokat próbálnék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!