Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Itt Mo.-on miért van ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt Mo.-on miért van ennyi gusztustalan megjelenésű és/vagy túlsúlyos passzív meleg?

Figyelt kérdés
Az alapján írom ezt, amit a partnerkeresőkön láttam.
2021. okt. 13. 20:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%

Nem szeretem az olyan embereket, akik másokra olyan dehumanizáló, degradáló kifejezéseket használnak, mint pl. gusztustalan, undorító, igénytelen stb. Értsük már meg, hogy itt érző, hús-vér emberekről van szó, akiket esetleg mélyen megbántunk az ilyen jelzőkkel. Arról nem is beszélve, hogy nem ismerjük az okokat, hogy miért néznek ki úgy, ahogy. Lehet, hogy nekik éppen így tetszik a kinézetük, ilyen is van, és szándékosan akkorák amekkorák, vagy lehet hogy lelki okai vannak, vagy anyagcserezavarokkal küzd valaki, vagy ezernyi oka lehet még, nem csak a mértéktelen táplálkozás és a végtelen lustaság. Nem mellesleg, aki ilyen jelzőket mond bárki más embertársáról, az önmagát sokkal jobban minősíti, mint akiről így beszél. A stílus maga az ember!!! Fogjuk már fel, hogy attól, hogy NEKÜNK személy szerint nem tetszik, ha valaki túlsúlyos vagy túl vékony vagy túl izmos, kigyúrt, attól még nem kell ilyen jelzőkkel illetni az illetőt és ezzel porig alázni. Ki lehet fejezni emberhez méltó módon is, pl.: Nekem nem jönnek be a túlsúlyos emberek, de attól még másoknak miért ne tetszhetnének, szívük joga. És így máris sokkal emberibben hangzik, mintha leundorítóznánk, leigényteleneznék, legusztustalanoznánk másokat. Arról nem is beszélve, ha rólunk is ugyanilyen hangnemben beszélnének mások a külső jegyeink alapján, na akkor mi is vérig lennénk sértve, ha ránk mondanák, hogy gusztustalan, igénytelen aránytalan vézna gebe, vagy gusztustalan igénytelen lófejű kapafogú kancsal akárki. Ha valaki nem tetszik, csendben tovább lehet lapozni, tovább lehet állni és kész. Keresni kell helyette olyat, aki megfelelő a számunkra, de tök felesleges másokat ilyen mértékben nem hogy emberszámba, de szarba se venni. Szóval legyen már egy kicsit több tisztelet egymás iránt, légyszi. Kölcsönösen, oda-vissza. Tiszteljük már meg ennyivel egymást. Ha nem tetszik, lapozzunk tovább. Ennyi.

És most rommá lehet pontozni.

2021. okt. 14. 15:15
 22/25 anonim ***** válasza:
94%

#14 vagyok.

#15 Lehet, hogy valakinek épp az a legkisebb gondja az életben, hogy kövér. Szar világot élünk. Mindenkinek meg van a maga baja.

#17 Senki nem mondta, hogy olyat válassz, akin az égvilágon semmi nem jön be, csak hogy próbáljuk egy kicsit túllátni a külsőségeken. Nyilván sok embernek vonzó egy szálkás test, de attól még lehet egy bunkó alak.

#20 Ez egy elég durva, kirívó eset. Sajnálom, h átélted. Durva, hogy mennyire más tapasztalatod van ezzel kapcsolatban. Én szinte csak önbizalom hiányos túlsúlyos emberekkel találkoztam, akik csupa szívek, és bármit odaadnának, mert tudják, h milyen amikor szar, és nem akarják, hogy más is átélje. Sokfélék vagyunk... Nem érdemes általánosítani.

#21 +1 Egyébként igen, csak tudni kéne lapozni, és kizárni azokat a dolgokat amik nem ránk tartoznak.

Azért kicsit megnyugodtam, hogy vannak még normális emberek.

2021. okt. 14. 21:13
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

És miért van annyi kövér aktív?

És ezek - akik általában még idősek is - miért a fiatal srácokat vadásszák?

Önismeret ?

Persze meg vannak sértve,ha ignorálják őket, amit meg is érdemelnek.

Tisztelet itt is a kivételnek !

2021. okt. 15. 06:26
 24/25 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek mindenkitől, akit esetleg megbántottam. Gusztustalan megjelenés alatt (inkább ízléstelent kellett volna írnom) a szándékosan feltűnősködő, polgárpukkasztó kinézetet értettem: fakószőkére vagy éppen ezüstszínűre festett haj, idétlen, férfiatlan frizura, csiricsáré ruhák, cipők stb.
2021. okt. 15. 06:54
 25/25 anonim ***** válasza:
79%
"Az a gusztustalan, amire nekem nem áll fel a farkam." - The kérdező, probably
2021. okt. 15. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!