Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt Mo.-on miért van ennyi gusztustalan megjelenésű és/vagy túlsúlyos passzív meleg?
Hát most nem ez alapján kell ítélni hogy valaki "túlsúlyos"...Na de vannak kivételek: én is találkoztam egy-kettővel amivel nem is lett volna gond,de annyira válógatósak,beképzeltek,és nárcisztikusak voltak hogy az már fájt. Az egyik ilyen "túlsúlyos meleg" még zaklatott is rasszista üzenetekkel (nem vagyok teljesen Magyar) mert nemet mondtam neki az alkalmi szexre.
H.tbull nevű oldal meg egyenesen hányingert keltő.
Vannak olyan testű passzívak, hogy olyam jó testű nőd se lesz, ezzel meg neked kell beérned.
Ja és eZvAn!
#8 igen az ilyeneket hívom nárcisztikus személyeknek.
Nos én elég sportos szálkás testalkatú vagyok,de nincs teljesen kockás hasam. A volt barátom aki mellesleg átlagos kissé ducibb testalkatú ő meg a kockás hasú adoniszt kereste akik a fitness modell lapokban szerepelnek,és folyton őket nézegette a neten meg szivezte. Na az ilyen gusztustalan.
Igen, szerintem aktívakból jobb a felhozatal ;)
Egyébként engem is a sportosabb testalkat vonz csak, de a kockás has sosem szerepelt az elvárásaim között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!