Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt Mo.-on miért van ennyi gusztustalan megjelenésű és/vagy túlsúlyos passzív meleg?
Attól hogy valaki túlsúlyos, még nem gusztustalan. Sőt szexi is tud lenni. Nem vagyunk egyformák, hogy mindenkinek csak a sportos alkat jön be.
Sportosból is sok gusztustalan van.
Mellesleg az ilyen beképzelt gyökerekből van sok sajnos, aki legusztustalanozza azokat akik őkelmének nem tetszenek...
+1 #13 hoz.
Talán azért, mert ilyen ostoba emberekkel vannak tele a társkeresők, mint a kérdező, és #13 lefelé. Akiknek annyiban merül ki a meleg élete, h szexelnek egyet erdőben, wc- ben vagy kocsiban, aztán viszlát, vagy épp a barátság számukra a közös hokit jelenti, és egyebek. Hallottad már a kifejezést, h ízlések és pofonok? Képzeld, van akinek pont az izmos testalkat az undorító, és képzeld, olyan is van akinek a kövérek jönnek be. Nem külsőségek alapján kéne megítélni az embereket, és akkor talán nem itt rinyálna a sok l@ngyi, amiért sehol sincs olyan próbababa, aki neki tetszik, h kielégítse.
#10 biologiai/pszichologiai oka? Legfeljebb ha nő vagy, de szerintem már elég régóta lejöttünk ahhoz a fáról, hogy túllépjünk az állati ösztönökön.
Higgyétek el, ha valakibe beleszerettek, legyen akármilyen testalkatú is, az meg fog szépülni a szemetekben, és úgy lesz tökéletes ahogy van. Csak túl kéne lépni a felszínességtől, és egy kis energiát tenni abba, h megismerd a másikat. Ne abban merüljön már ki bu zinak lenni, hogy dugunk egyet a nádasban... Ideig óráig csökkenti a feszültséget, de nem sokáig.
28/f
Igazad van,de sajna itthon népbetegség az elhízás!
Csak azt nem értem aki ezzel a problémával él miért nem tesz ellene!?
#14 -es válaszoló leírta azt,amit szerettem volna írni a válaszomban.
Még annyit,hogy a nagyon nagy többség semmilyen energiát nem tesz abba,hogy megismerje a másikat. Mint ember,mint érzésvilág, nem nagyon érdekel senki, senkit.
Megszeretni lehet valakit, és akkor ő a legszebb a szemunkben, és legkedvesebb a szívunkben.
És akkor nem a kor, a kinézet, a súly számít. Mint a meleg világban általában, kiegészítve a farokmérettel és egyéb "érdekességekkel".
Bizony,abban is igaza van ,hogy nádasban,parkolóban, stb ugranak össze egy kósza numerára, ami tíz perc múlva felejtős lesz már.De aki ilyen,annak nem érdemes példákat hozni,vagy lelkére beszélni, mert nem fog megváltozni. Többség nem is akar. Mr.Húszdekás husika vezérli őket, ami ott lóg a lábuk között.
Magához a kérdéshez annyit,hogy ma az emberek nagy általánosságban elhanyagoltak, igénytelenek, sajnos lepusztultak.És nem lehet mindent a szemét kajákra,pénztelenségre, stb fogni.
A belső a kinézeten át is megjelenik, kisugárzik.Ezt nem lehet leplezni.Ezért is van, hogy sok jól öltözött,jóképű,fiatal melegről ordít a beképzeltség, a műveletlenség, sőt van, akiről a sunyiság is.És vannak olyanok, "mezei egyszerű " melegek, akiket az ember azonnal megkedvel, szívébe zár, mert olyan a kisugárzása, vagy olyan intelligens.
De az viszont tény,hogy nem lenne ennyi probléma, ha előbb magunk felé lennének elvárások,igények, és aztán más felé. De nemcsak testileg,kinézetben, hanem emberileg és lelkileg is.
Egyáltalán nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást.Egymást csak a lelkileg azonos emberek vonzzák,és ott lesz sikeres a párkapcsolat is.Nem kor és kinézet fuggvénye ez.
15-ös, én évek óta kissé túlsúlyos vagyok (180cm 90kg), nem olyan egyszerű ezen változtatni. Éveken át voltam depis, valahányszor rossz kedvem volt, ettem, mert az feldobott. Bezárkóztam, emiatt folyton unatkoztam, ilyenkor ettem, hogy csináljak valamit.
Egy idő után hozzászoktam ehhez és nagyon-nagyon nehéz erről leszokni. Már egy ideje próbálkozom, de amint elkezdek egy diétát semmihez sincsen sem kedvem, sem erőm. Sportolni sem sportoltam már évek óta, bár lehet, hogy a közeljövőben elkezdek valamit.
A lényeg, hogy legtöbbször a túlsúlyos egyén is látja magán a problémát, tisztában van ennek a társadalmi és egészségügyi hátrányaival is, de mégsem tesz ellene, mert nincs hozzá elég ereje, vagy motivációja. Olyan ez, mint egy függőség (a kaja és a lustaság), nagyon nehéz róla leszokni.
#8-as és 2-es vagyok: Még azt hozzátenném hogy volt egy túlsúlyos barátom 1 éve.2 hónapig "voltunk együtt" még annyit se. Na most vele is az volt a gond hogy gyakorlatilag szexbabának használt. Ha nem smároltunk nyilvánosan nem engedett ki a kocsiból,szakítással fenyegetett,ha nem öltöztem le meztelenre időre pontosan akkor is ez volt.Centiról centire lemért,mérlegre állított.. (????) Majd folyton a fejemhez vágta hogy kevés vagyok neki. Szakítottunk,de nem értette mi volt a gond. Hát a viselkedése... Ez volt életem egyik legszebb napja mikor szétmentünk.
Végezetül azért furcsa hogy pont az ilyen "túlsúlyos" embereknek van a legnagyobb önbizalmuk.. A sportos véknyak egy része (mint én) inkább a visszahúzódóbbak közé tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!