Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz az első alkalmam passzív szerepben, mit tegyek, hogy ne izguljak ennyire?
Már 3 hete, hogy együtt vagyunk a párommal, és megbeszéltünk, hogy holnap este nála filmezünk, vacsorázunk, gondolom lesz szex is.
És nagyon izgulok, várom is, de izgulok is nagyon miatta :D
Ő nem izgul nyilván mert jóval több tapasztalata van mint nekem, szóval valami tanácsok? :)
22/passzív
Nem biztos, hogy az én tanácsom túl releváns, mert még szűz vagyok, de azért leírom, hogy mit gondolok.
A lényeg, hogy ne izguld túl, add át magad a pillanatnak és csak magadra és rá koncentrálj.
Gondolom azt nem kell mondani, hogy ügyelj a higiéniára, de azért nem kell túlizgulni ezt sem. Beszéljétek meg előtte, higy mit szeretnétek, kommunikáljatok közben is, hogy mi jó és mi nem az. Javaslom, hogy használjatok gumit.
A többi rajtatok múlik, mármint, hogy hol, milyen felállásban, zenével, vagy nélküle stb.
ne egyetek csípőset lehetőleg :P
Ha meg tapasztalt akkor majd ő tudni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!