Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Planetromeo-n miért nem válaszol senki? Ennyire ronda volnék? Ti tudtok ott Ismerkedni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 08:31
11/20 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy kinek és mit és hogyan írsz a romeon.
12/20 anonim válasza:
Nem tudom hogyan lehet írni? Normálisan leírom, hogy szeretnék vele ismerkedni, mellékelek egy fotót (nem, nem azt, amit sokan ismeretlenül is kérnek, megemlítve, hogy reméli legalább akkora van, mint a lónak! 😁). Ha erre nem ír annyit sem, hogy bocs'. Akkor várjon még nyugodtan évekig. Ja, ideje sincsen erre az egy-két szóra, de akármikor felmegyek az oldalra, majdnem állandóan elérhetőt mutat. Szóval van baj sokaknál, nem kicsi.
13/20 anonim válasza:
Nekik ennyire ronda vagy. Nem érdemes ezen idegeskedni. Tudom könnyű ezt mondani, de ha már nagyon elkeseredett vagy inkább tarts egy kis szünetet. Ha 0-24 fenn lógsz azon az oldalon akkor elég hamar ki fogsz ugrani az ablakon.
14/20 anonim válasza:
A 8-as válaszoló által említett problémát már mástól is hallottam. Kérdező, lehet tényleg csak valami technikai hiba van. Esetleg regisztrálj egy új fiókot.
15/20 anonim válasza:
Nem hinném hogy azért mert ronda vagy.a rondaság relatív!!!!
16/20 anonim válasza:
Én ott ismerkedtem egy időben.....de ma már nem ....a 80%kamus meg szexet keres csak.nem az én világom.
17/20 anonim válasza:
Jó pár éve szerencsém volt,ott ismertem meg egy páromat. Mikor vége lett a kapcsolatnak,akkor később próbálkoztam ismét regelni,de az új formátum sem tetszik, illetve az emberek hozzáállása.
Sem barátságot,sem kapcsolatot nem keresnek komolyan, max azt kamuzzák.Minden a szex,abból is az instant szex.
Inkább nem társkeresőzöm,nem sok értelmét látom.
18/20 Lacás1976 válasza:
Írj rám rómeón és megmondom. Egy fiatal vékony srácnak nagyon kapósnak kéne lennie. Lacas néven találsz meg.
19/20 anonim válasza:
Én is töröltem magam arról az oldalról, ugyanazon okok miatt, amit az előttem szólók már leírtak. Képtelenség normálisan ismerkedni ott.
20/20 anonim válasza:
"Látszik az, ha olvasta, csak hát intelligencia is kellene, hogy válaszoljon. Mondjuk annyit, hogy bocs, nem."
Meg ahhoz is intelligencia kéne (ami nincs), hogy ne írjunk olyanoknak, aki nem minket keres (profil alapján). De csak azért is. Aztán síránkozunk, hogy nem válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!