Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy planetromeon ha talalok egy sracot akivel bejovunk egymasnak, miutan mar megbeszeljuk a randit (nem szex), torli magat vagy nem valaszol tobbe?
Sajnos velem is ez történik, szinte mindig.
Írhattok, ha gondoljátok.
25f Budapest
Velem is olyan szokott előfordulni, hogy írogatok valakivel, majd egy idő után már nem ír vissza, semmire se válaszol. Az ilyen takarodjon a jó büdös francba, és kívánom, hogy sose legyen igazi társa. Ez csak azért idegesít, mert ez leginkább az olyanokra jellemző, akik nagy bőszen kiírják a profiljukra, hogy ők rendesek, mennyi a kamus, stb, miközben ők maguk sem jobbak ennél.
Azokat már meg sem említem, akiknek az egójuk a csillárt is leveri, és egy szimpla "bocs nem"-et is képtelenek kinyögni.
22/F
Nos nekem itt ajánlották, hogy ott ismerkedjek, de hasonló. Sőt a kedvencem aki ír, mire belépek és írok(naponta néztem) már törölte magát :D
Amúgy én csak egy szexhavert kerestem ott, akivel kipróbálhatom a fiús szexet és esetleg rendszeresen mehetne. Erre mindenki arcomról kér képet, meg jött egy csomó h fizessek. Mondtam, hogy 25 évesen nem fogok fizetni mert nem vagyok gáz.
Hat igen.. az engem nem zavar ha nem ir attol hogy en irtam neki egy "szia van kedved ismerkedni"-t vagy irj ha gondolod/szimpatikus stb footprintet (ha elolvasta amit lehet latni es nincs valasz egyenlo a nemmel), ezt bevallom en is igy kezelem kb. De hogy mar joideje megkezdett beszelgetes utan szo nelkul torolje magat vagy megnemuljon az szemetseg..
Kedvem tamadt mindenki elott comingoutolni hatha a valo eletben is vannak rendes fiuk akiket meg ismerek is, es szinten felig rejtett melegek(legbelso barati korom tudja rolam), csak hat felek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!