Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert van az hogy planetromeon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy planetromeon ha talalok egy sracot akivel bejovunk egymasnak, miutan mar megbeszeljuk a randit (nem szex), torli magat vagy nem valaszol tobbe?

Figyelt kérdés
Mar 3 fiuval is igy jartam..pedig nekik is bejottem elvileg,egesz sokat leveleztem is veluk,volt akivel tobb heten at(nyilvan nem alkalmizas celbol).
2016. febr. 10. 22:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Planetromeon az emberek úgy durván 60-70%-a kamusokból és olyan egoista barmokból áll, akik a szőke herceget várják fehér lovon, és aki kicsit nem passzol a képbe, azt még annyira sem méltatják, hogy válaszoljanak neki.

Meglepően magas azoknak az aránya is, akik egyrészt nem tudnak olvasni, másrészt képtelenek még arra is pár kattintást szánni, hogy megnézzék, milyen életkor tartományban keres az illető. Nálam is direkt ki van írva, hogy 26 felett senki sem érdekel, erre kapásból rám ír egy 36 éves, hogy ismerkedne. Aztán ha felvilágosítom a parasztot, hogy illene tudnia olvasni ennyi évesen, még ő van megsértődve. Vagy aki kiírja, hogy ő mindenkinek válaszol, rendes, közbe meg b@ szik visszaírni (pedig a levél végére még azt is odaírom, hogy ha nem vagyok szimpatikus akkor legalább egy NEM-et írjon), az penészedjen meg egyedül.

Én is 22 éves vagyok, az ország nyugati felén, szóval itt tényleg nincs más választás szinte, mint az ilyen baromságokat eltűrni társkeresőn.

Kell ehhez egy bizonyos lesz@rom stílus. Aki ilyen, azt meg tiltom a francba aztán kész.

2016. febr. 11. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:
kamuzott magáról, nem a saját képeivel volt fent
2016. febr. 11. 20:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
de egyébként csak hogy "a másik oldalt" is képviseljem, néha okkal nem írok vissza. egyrészt, mert valamikor annyi üzenet felhalmozódik, hogy kifelejtek egy kettőt vagy egyszerűen nincs türelmem válaszolni, mert képtelenség egyszerre 10 emberrel ismerkedni, beszélgetni.. így van, hogy nem mindenkinek válaszolok. mégpedig azért, mert azok között akik emiatt rinyálnak tuti van egy két szintén büdös nagy praszt is, akiket ha szépen visszautasítasz, hogy bocsi, nem szeretnék ismerkedni, akkor is neki áll kötözködni, nem száll le rólad, elkezd any*zni, hogy miért nem akarok.. ha leírom, hogy nem az esetem, akkor azért vagyok gci mert esélyt se adok...igaz, hogy két mondatot nem bírt leírni helyesírási hiba nélkül és kérés nélkül elküldött 50 képet a nagy szőrös hájas testéről, de én menjek a fszba..és rendesen felháborodik és megsértődik, hogy hogy merem visszautasítani...persze vannak, akik normálisan reagálnak, de nagyon sokan elkezdenek oltogatni és szidni...utána meg jön a hatalmas bosszú, hogy elkezdenek jelentgetni, hogy nem vagyok 18...csak mert fiatalabbnak nézek ki..namost így nekem egyszerűbb inkább nem is válaszolni néha...
2016. febr. 11. 21:09
 14/18 anonim ***** válasza:
az is lehetseges h kozben megtalalta azt akit keresett és ezáltal rán nem tart igényt
2016. febr. 11. 22:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Velem is előfordult már ilyen, de szerintem nem is ez a legnagyobb gond, mert erre vannak ésszerű magyarázatok is. (megtalálta akit keresett, megunta, stb., bár ismerek olyat aki már 3-szor újraregisztrált, és mindig törli magát, nem értem, hogy ebbe neki mi a szórakozás)

A legidegesítőbb és irritálóbb az, amikor a dagadt, hájas, szőrös 40-50-esek mindenkinél bepróbálkoznak. Le se sz@rják, hogy ki mit keres, mindenkire ráírnak. Aztán ha visszautasítod őket, vagy nem írsz vissza, még ők vannak megsértődve, és sokuk még téged tilt le. Szánalmasak az ilyenek. Vagy az ehhez hasonlók, akik előadják, hogy csak a belső a fontos, csak azt kell nézni, miközben ők csak a külső alapján válogatnak.

Számomra meglepő mindig, hogy sok 40-50 éves értelmileg micsoda gyerekes szinten van. (bár van azért sok ilyen 20-30 éves is) Ha az ember megmondja nekik kulturáltan, hogy bocs, nem, akkor nekiállnak fenyegetőzni, sértegetni, mint valami hisztiző gyerek. Aztán csodálkoznak, hogy nincs párjuk. Az ilyen stílust mégis ki bírná elviselni hosszútávon? Szerintem senki.

A másik "kedvencem", amikor valaki egyből képet követel úgy, hogy neki sincs. Se "szia", se "helló", hanem csak annyit ír, hogy "kép???", aztán ha nem tetszik neki a látvány, akkor már vissza se ír. Vagy aki tartós kapcsolatot keres, ki van a profilján hangsúlyozva, hogy nem szexet, miközben a profilján csak a seggéről/farkáról van kép. Az ilyeneket én nem tudom komolyan venni.

Manapság elég sok az olyan is, aki ha nem kap a másik farkáról/testéről képet, egyszerűen nem ismerkedik tovább. Pedig szerintem egy tartós kapcsolatnál nem ennek kéne az elsődlegesnek lennie. Persze külső megfog, belső megtart de azért mégis...

Planetromeon nagyon kevés a tényleg normális ember, aki nem kamuzik, nem hisztizik mint egy csecsemő, és nem a másik farkát tartja a leglényegesebbnek. Mivel a melegek nem tudnak máshol ismerkedni, csak társkeresőn, így sajnos muszáj a zavarosban halászni, mert a végén csak-csak megadatik egy normális. :)

23/F

2016. febr. 12. 08:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom sokaknak én sem szoktam visszaírni. Nem azért, mert bunkó vagy egoista vagyok, hanem azért, mert az üzenetükből és a profiladataikból egyből kiveszem, hogy nem olvasták el se az általam megjelölt korhatárt, se a profilszövegemet (ami egyáltalán nem hosszú). Ha ők még ennyire se vették a fáradtságot, akkor én sem veszem a fáradtságot arra, hogy visszaírjak.

Azoknak sem szoktam visszaírni, akiknek nincs képük. Ha nekem van az arcomról kép kitéve, akkor legalább küldjön ő is egyet az arcáról üzenetben, ha már kirakni nem akarja a profiljára. De akinek nincs, nem is akar küldeni, azzal nem ismerkedek. Nem vagyok felszínes, de legalább az elvárható lenne, hogy lássam, kivel beszélek.

Én is írogattam már olyannal, akivel megbeszéltük a talit, majd utána nem írt már vissza semmire. Az ilyeneket tiltani kell a francba, mert ezek csak szórakoznak másokkal. A zsebpénzt ajánlgató papákról már nem is beszélve. Igazából inkább elszomorító, hogy micsoda emberek vannak ott, és mennyire felülprezentált a barmok/idősek/kamusok/egoisták aránya a normálisakhoz képest.

2016. febr. 12. 09:19
 17/18 anonim ***** válasza:
85%

Velem a következő volt:

Tanulok egy nyelvet, és elvileg majd fél évet kint is töltök erazmuszon az adott országban. Gondoltam regisztrálok romeo-n oda, mégis gyakorlom a nyelvet, meg a SAJÁT korosztályomból talán találok jó haverokat, barátokat arra az időre. Profilszövegben és a korhatár megadásánál mind feltüntettem, hogy 26 éves kor a maximum.

Regisztrálást követő 2 napban nem tudtam megnézni az oldalt, mert nem voltam itthon. Mikor aztán megnéztem, a következő "látvány" fogadott: 31 üzenet. Ebből a 31-ből összesen 2 (igen, KETTŐ) olyan ember volt, aki tényleg az általam megadott korhatárba esett, az összes többi 30+, 40+ volt, b@ sztak elolvasni a profilszöveget, csak meglátták a képet és már írtak.(pedig csak az arcomról volt fent) És ráadásként az a 2 ember is CSAK szexet keresett, mást nem!

Na ekkor én is már kiábrándultam ebből az oldalból, és letöröltem magam a francba. Nincs türelmem az ilyen unintelligens, olvasni képtelen b*szmékhez. Egyszerűen rosszul esett, hogy én vesződtem a profilszöveg megírásával, ők meg telibe sz@rják az egészet.

2016. febr. 12. 09:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
tényleg nem értem ha ennyi nyomorult van fent az oldalon, akkor hol vannak a normális, értelmes, jófej srácok? mert nyilván köztük is sok a meleg ugyanúgy...de mégis hol vannak?:D ilyen hamar találnak párt és el is tűnnek az oldalról? vagy máshol ismerkednek és nincs szükségük ilyen oldalakra?
2016. febr. 21. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!