Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért csinálja azt valaki Tinderen, hogy "match"-elünk, és nem válaszol?
Pasi vagyok tinderen, rengeteg match-em van és sokan írnak rám, néhányra meg én írok rá. A match nálam egy érdeklődést kifejező eszköz, valami felkeltette a figyelmem. De van, hogy ez elmúlik mire beszélünk, vagy épp más köt le.
Meg az, hogy első benyomásra érdekelt, simán el lehet rontani azzal, hogy valami fura első mondatot írt. Vagy épp ellenkezőleg, látok benne valami fantáziát, szóval match-elem, de azért extrém módon nem keltette fel a figyelmem... viszont utána olyan első pár mondatot ír, hogy fél percig mosolygok és már meg is indul a beszélgetés.
Nem tudok minden match-emel beszélni ahhoz túl sok van és ennyi időt nem töltök a Tinderen, így marad a szelekció. Igen még a match-ek között is.
Szóval nagyjából pont úgy működik, mint a csajoknál. Azok a srácok, akik picit jobban néznek ki az átlagnál ott fenn már válogathatnak és pont úgy mint a nők akik válogathatnak - meg is teszik. Egy ideális világban mindre lenne időm és minddel váltanék néhány szót, de ez jelenleg lehetetlen, így marad az, aki felkelti az érdeklődésem - ha rám ír akkor épp a frappáns első pár mondattal. A szia nem tartozik ezek közé és sok lány csak ennyit ír (viszont az adatlapjára ki van írva, hogy neki ne csak ennyit írjanak... ez pont olyan érdekes kettős mérce, mint a fiúk akkor királyak, ha minden nőt megdugnak, a nőket meg ugyanezért lenézik - csak ez épp a másik irányból :P).
Remélem tudtam segíteni. Ha valami még érdekel írj nyugodtan :)
28/F
Biztos én vagyok a csodabogár, de csak 3-4 naponta szoktam feljárni Tinderre. Amúgy totálisan ki van kapcsolva, az értesítésekkel együtt
Ennek ellenére szexeltem már lányokkal onnan, mert el tudták ezt fogadni. Általában azt kérem hogy menjünk át minél hamarabb facebookra/messengerre.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!