Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Pár hónapja összebarátkoztam egy külföldi cserediákkal nyelvgyakorlás, stb céllal, találkoztunk is egyszer. Nemrég feldobta az Instagram ajánlásként egy oldalt amit ő is követ, egy társkereső app meleg, bi transz embereknek. Nem kapcsolatért barátkoztam össze vele, de tetszik, meg sok közös van bennünk. Hogyan szedjem ki belőle hogy meleg vagy valljam be neki?2021. okt. 1. 12:40
11/14 A kérdező kommentje:
Szóval járt-e melegbárban-t kérdezzek tőle? :)
2021. okt. 2. 21:27
12/14 A kérdező kommentje:
Update: felajánlottam egy sima talit, de azt írta elfoglalt a szakdolgozattal, majd legközelebb, így gondolom haverkodni sem szeretne :(
a 'maybe next time'-ból ítélve
2021. okt. 3. 17:38
13/14 anonim válasza:
Sajnalom, de legalább világos a helyzet
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. okt. 3. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!