Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Pár hónapja összebarátkoztam egy külföldi cserediákkal nyelvgyakorlás, stb céllal, találkoztunk is egyszer. Nemrég feldobta az Instagram ajánlásként egy oldalt amit ő is követ, egy társkereső app meleg, bi transz embereknek. Nem kapcsolatért barátkoztam össze vele, de tetszik, meg sok közös van bennünk. Hogyan szedjem ki belőle hogy meleg vagy valljam be neki?2021. okt. 1. 12:40
1/14 anonim válasza:
"Nyelvgyakorlással". ;) Viccet félre téve egyébként szerintem csak kérdezz rá. Nyilván, ha meleg appon van, akkor az.
2/14 A kérdező kommentje:
Egyenesen, hogy meleg vagy-e? Nem tolakodó?
Ilyenre gondoltam, van-e barátnőd? kérdés. Bár lehet, csak annyit mond, nincs.
2021. okt. 1. 13:00
3/14 anonim válasza:
Persze, nyilván kérdezheted ezt is. Vagy te elmondod magadról, aztán látod a reakciót. Te döntésed.
4/14 A kérdező kommentje:
Tudom, csak a kérdés, melyik a jobb döntés?
2021. okt. 1. 13:14
5/14 anonim válasza:
Szerintem az,hogy elmondod,láttad,milyen oldalt követ,de téged ez nem zavar,mert te is meleg vagy. Aztán meglátod a reakciót,ha pozitív,felvethetnéd,hogy lenne e kedve elmenni valahova :)
6/14 A kérdező kommentje:
Ha ez segít a tanácsban, egy vallásos arab srác
Mindketten huszonhat évesek vagyunk.
2021. okt. 1. 15:12
7/14 anonim válasza:
Az némileg megváltoztatja a dolgokat,de akkor is azt gondolom,hogy muszáj valahogy szóba hozni,max nem meleg
8/14 A kérdező kommentje:
Volt egy időben muszlim török meleg levelezőtársam.
Nem tudom, meleg-e, de az hogy ilyen appot követ, gyanús.
2021. okt. 1. 15:30
9/14 anonim válasza:
Amúgy a van barátnőd kérdés olyan mintha heteroként kérdeznéd, azok mindig így kérdezik tőlem hogy vagyok-e valakivel.. ha én ki akarom deríteni valakiről hogy meleg vagy sem, vagy van.e valakivel, akkor hosszú beszélgetés után rákérdezek úgy hogy "...és neked van valakid/párod?" (miután én is mondtam magamról személyesebb dolgokat) .. ezzel jelezve azt ha nem hetero nekem akkor is nyugodtan kimondhatja mert nem fixálom le neki azt hogy milyen nemű a párja mint azt a heterok teszik.. pl ha lányoktól kérdezik "van fiúd?" ha fiúktól akkor "van barátnőd/csajod?" annyira zavaró kérdések ezek hogy már trollkodni szoktam és utána nem kérdezgetik.. volt hogy kérdezték hogy van barátnőd én meg rámutattam egy fiú kollégámra akivel lehet ilyenekkel poénkodni...
10/14 anonim válasza:
Szia! Es mi lenne ha kerulo uton jarnal es mondjuk azt kerdezned h jart-e mar / akar-e menni valaha pl az alterego klubba... az azert talan kozelebb visz a dologhoz es lazan indithat egy ilyen beszelgetest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!