Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A popsinyalás kinek minek számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A popsinyalás kinek minek számít?

Figyelt kérdés

Ha én kinyalom a párom fenekét, akkor én passzív vagy aktív szerepben vagyok? Ugyanis van az a magyar kifejezés hogy : nyald ki a seggem. Ami már ugye a megalázás. De szexben nyilván nem erről van szó, de viszont akkor minek minősül? Esetleg ez lenne egy semleges szerep?

Érdekel ki hogyan vélekedik erről.

(Kinyalás alatt lehet úgy is érteni hogy csak az ánusz környékét "izgatom", de lehet úgy is hogy a nyelvemmel be is hatolok)

2021. szept. 26. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se nem aktív se nem passzív. Egyszerűen a szex része, aki ezt szereti.
2021. szept. 26. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk előjátéknak számít, ami tökre felhúz, begerjeszt minket. Az aktív-passzív szerepet nem a rimming (nyalás) határozza meg, hanem a behatolás. Olyan ez, mint a simogatás. Ha én simogatlak meg téged, akkor aktív vagyok, de ha te engem, akkor passzív vagyok? Nem. Ez csak az előjáték része. Szóval nem ettől függ, hogy ki az aktív és ki a passzív, hanem a behatolástól. (Vagy egyesek szerint már az oráltól is.)
2021. szept. 26. 15:06
 3/9 steven95 ***** válasza:
89%
Aktív aki épp behatol vagy ez a preferenciaja főleg, passzív akibr behatolnak vagy szinten akinek ez a preferenciaja, minden más az aktív/passzív szerep erölködő és sztereotíp kiterjesztése, amit én szemelyesen nem szívlelek mert akaratlanul is kötöttségeket hoz az együttlétbe, ami inkább a felek közötti kommunikáción kéne alapulnia, nem azon hogy mondvacsinált szabályok mozgassanak minket szótlanul az ágyban.
2021. szept. 26. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Az előttem válaszolók tökéletesen leírtak mindent.
2021. szept. 26. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nálam oda vissza működik az együttlét és örömszerzés része
2021. szept. 27. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Előjáték.
2021. szept. 28. 00:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Uni vagyok ,szeretek nyalni de azt nem szeretem ha engem nyalnak. Szóval szerintem csak egy kis kényeztetés mind 2 fél csinálhatja.
2021. szept. 28. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
Én imádom fiatal fiúknak kinyalni, jo méllyen a segglyukat is, akár szeretetből de ugyis hogy ezzel ő megaláz engem
2023. máj. 10. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Én passzív vagyok, kapni szeretem de én adni nem, inkább csak szopok. Valahogy nekem így esik jól, fordítva nem igazán.
2023. máj. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!