Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek társkereső oldalon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek társkereső oldalon gáz fent lenni,ha csak beszélgetni akarok?

Figyelt kérdés

Sokszor megkaptam már,hogy minek vagyok fenn,ha nem akarok kapcsolatot,meg szexelni sem.

De,én nem is írtam ki,hogy ezt keresném.

Igazából csak dumálgatni,barátkozni vagyok fenn.

2021. szept. 16. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem okés ha beszélgetni, barátkozni akarsz. Csak tényleg ezt jó minél hamarabb le tisztázni ha nincs ki írva a profilodba. Mert vannak olyan srácok akikel akár hónapokig lehet írni abban a hitben hogy lesz egy kapcsolt belőle, de ez sohasem fog megtörténni, és ha a másik fél csak veled ír és abban reménykedik hogy te leszel majd az aki összejön vele és pedig te csak barátkozni akarsz, akkor ez eléggé nagy szívás. Mivel azalatt míg veled ír és senki mással, találhatott volna magának egy másik srácot aki ugyanúgy arra vágyik mint ő, és szerintem ha le tisztázód rögtön elején a szándékod akkor biztos lesz olyan aki teljesen okés ezzel és benne lesz csak a írásban.
2021. szept. 17. 01:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki hogy te csak levelezel, haverkodsz!
2021. szept. 17. 07:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Barátkozni neten át nem lehet, max beszélgetni.

Barátkozáshoz közös élmények,együtt töltött idő kell és összeszokás.Még sosem volt "netes" barátom.

Viszont tényleg jó letisztázni még az elején, mert aki szexet akar, az általában azonnal akarja, aki pedig kapcsolatot, az húzza az időt a személyes találkozással.Utóbbiak vannak többen, mert nincsenek magukkal tisztában,mit is akarnak.

2021. szept. 17. 09:27
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem gáz, de reménytelen. Szintén vidéki vagyok, szívesen barátkoztam volna én is, de ami néha jött levél is olyan volt, hogy a gyomrom fordult fel tőle. Ráhagytam inkább. Nem olyan rossz egyedül....
2021. szept. 17. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!