Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti szerettek társkereső oldalon a férfiakkal szexről beszélgetni?
Figyelt kérdés
Úgy értem ezek a fickók csak a szexről akarnak beszélgetni, más témájuk van, vevők erre a nők?
Mi sül ebből ki?
2018. ápr. 2. 20:26
1/6 anonim válasza:
Az, hogy egy primitív barom, akinek ez az egy beszédtémája van csak.
2/6 anonim válasza:
Társkeresőn, soha nem voltam, viszont bármilyen oldalon, akár játékban, de itt is, ha beszélgetek és nem hozom fel a szextémát, a nők minden kép felhozzák.
3/6 anonim válasza:
Nem.
Ostoba vagy.
Ezek mind masztur Belak.
4/6 A kérdező kommentje:
Ostoba vagy te! Miért kell ilyen bunkón válaszolni?
Tudom h sok nő nem szereti, de van sok aki igen, erre vagyok kiváncsi!
2018. ápr. 2. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!