Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kivel volt az első meleg szexuális élményetek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 09:58
31/34 anonim válasza:
Hát nekem sajnos az egyik fősulis csoporttársammal, akivel csak azért barátkoztam, hogy legyen valaki akivel el tudok járni bulizni meg társaságba ismerkedni (ilyen extra szociális személy, rengeteg ismerőssel).
Szóval kinézett magának a csoportban, de nekem 1 cseppet sem jött be, sőt kb undorodtam tőle. Azonban úgy voltam vele, ha már így rám hajtott, akkor kihasználom az ismertségét... éééshát ahhoz, hogy folyton elhívjon a házibulikba, sajnos el kellett viselnem, hogy pl nála alszom, illetve, hogy ölelget. Meg persze az elején azt is, hogy smárolok vele meg leszop, de ennek hamar pontot tettem a végére mondván "ne rontsuk el ezt a jü barátságot" :) Tehát vele volt az első homoélményem.
32/34 anonim válasza:
Undorodsz tole de azért smárolsz vele... szép történet
33/34 anonim válasza:
Hat ez van, mindenki kovet el hibakat. Bar nem banom, kellett az az idoszak ahhoz, hogy az legyek, aki most vagyok.
34/34 anonim válasza:
Ha leirnám utólag is böribe csuknának pedig már 30 éve volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!