Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, kivel volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, kivel volt az első meleg szexuális élményetek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 09:58
A kérdező szavazást indított:
Rokonnal (nem közvetlenre gondolok, pl. unokatesó, nagybácsi)
Osztály-iskolatárs
Egyéb személyes kortárs ismeretség (sporttárs, közös hobbi útján ismerős)
Munkatárs
Tanár
Egyéb személyes ismeretség (kifejtem)
Netes társkereső oldalról
Egyéb netes ismeretség (kifejtem)
113 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%

Az akkor 60 éves szomszéddal. Iszogatni hívott át, nem tudtam hogy meleg és ő sem rólam, szóba jött azt ment a menet. Jó is volt.

21F

2021. szept. 14. 11:05
 2/34 anonim ***** válasza:
99%
Gyermekkori baráttal. Egyszer csak meg történt. 8 évig dugtuk egymást
2021. szept. 14. 11:28
 3/34 anonim ***** válasza:
28%
14 voltam és egy 65 éves tata hágott meg egy lada szutykos hátsó ülésén.
2021. szept. 14. 12:22
 4/34 anonim ***** válasza:
93%
16 évesen volt az első, anyukám munkatársával.
2021. szept. 14. 13:01
 5/34 Kajak53 ***** válasza:
100%
Egy vadidegennel a Ráczfürdö göztermében. Meztelenül álltam a sürü gözben a falnak dölve. Ö mellém guggolt és a lábával finoman a lábamhoz ért. Nem értettem a dolgot. Aztán hirtelen bekapta a farkam. Elsö pillanatban meg akartam ölni, de a következöben már hagytam magam kényeztetni és élveztem a földöntúli gyönyört. Addig totál heterónak hittem magam. Attól kezdve viszont rájöttem, hogy ez is csodás része a szexuális élvezeteknek.
2021. szept. 14. 13:18
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

A faterom haverja kapta a szüzességem!

A mai napig erekcióm lesz ha rá gondolok

2021. szept. 15. 05:31
 7/34 anonim ***** válasza:
96%
Csapattárssal volt az első 16 évesen.
2021. szept. 15. 06:15
 8/34 anonim ***** válasza:
93%

Nekem sajna nem volt döntésem az elsőről. Sport szakosok is voltak a kolimba. Nekem 4 sportszakos srác volt a szobatársam. Én voltam a vékony kis "nyomi" szobatárs.

Az egyik 3 napos szünetbe nem mentem haza és ők se mert meccsük volt Pontosabban csak 2 nem ment haza. Egyik nap délután 2 szobatársam lefogott. Majd rányomták a fejem az egyikük farkára. Ezután lekerült rólam a ruha és hát sejtitek mi jött...

Az eset után ők röhögve leléptek. A 3 napos hétvégén volt egy ismétlés. Később még olyan volt, hogy az egyikük mikor megérkezett szólt, hogy szopjam le. Nemet mondtam. Pofont kaptam. Megtettem. Félévkor sikerült átkérnem magam másik szobába. Senkinek se beszéltem róla soha. Így leírva most újra kicsit visszarepültem az időbe. Az első szex később 17 évesen volt egy vadidegennek chatről. Megjegyzem azt se élveztem. Kezdő volt ő is és hát sikosítás nulla és egyből mélyre nyomta. Szerencsére neki legalább nem volt nagy.

20 évesen volt az első olyan szexben részem ami élvezetes is volt. Igazán nem is értem miért próbáltam meg újra és újra később.

2021. szept. 15. 09:43
 9/34 anonim ***** válasza:
97%
17 voltam és egy a zuhanyzóban.....
2021. szept. 15. 10:22
 10/34 passzivffi ***** válasza:
69%
Még kis fiú voltam az egyik fürdőben szóba elegyedett velem kedves volt beleültetett az ölébe elkezdte simogatni fogdosni a csupasz fütyimet mikor én is el kezdtem neki húzogatni a bőrt a farkán kb: 3 percig hagyta utána eltűnt azóta sem találkoztam vele. Kedves volt nagyon .
2021. szept. 15. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!