Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kivel volt az első meleg szexuális élményetek?
Az akkor 60 éves szomszéddal. Iszogatni hívott át, nem tudtam hogy meleg és ő sem rólam, szóba jött azt ment a menet. Jó is volt.
21F
A faterom haverja kapta a szüzességem!
A mai napig erekcióm lesz ha rá gondolok
Nekem sajna nem volt döntésem az elsőről. Sport szakosok is voltak a kolimba. Nekem 4 sportszakos srác volt a szobatársam. Én voltam a vékony kis "nyomi" szobatárs.
Az egyik 3 napos szünetbe nem mentem haza és ők se mert meccsük volt Pontosabban csak 2 nem ment haza. Egyik nap délután 2 szobatársam lefogott. Majd rányomták a fejem az egyikük farkára. Ezután lekerült rólam a ruha és hát sejtitek mi jött...
Az eset után ők röhögve leléptek. A 3 napos hétvégén volt egy ismétlés. Később még olyan volt, hogy az egyikük mikor megérkezett szólt, hogy szopjam le. Nemet mondtam. Pofont kaptam. Megtettem. Félévkor sikerült átkérnem magam másik szobába. Senkinek se beszéltem róla soha. Így leírva most újra kicsit visszarepültem az időbe. Az első szex később 17 évesen volt egy vadidegennek chatről. Megjegyzem azt se élveztem. Kezdő volt ő is és hát sikosítás nulla és egyből mélyre nyomta. Szerencsére neki legalább nem volt nagy.
20 évesen volt az első olyan szexben részem ami élvezetes is volt. Igazán nem is értem miért próbáltam meg újra és újra később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!