Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kivel volt az első meleg szexuális élményetek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 09:58
21/34 Gaben32 válasza:
A 14tenyleg szerencses. En is eltudnam viselni
22/34 anonim válasza:
16 evesen osztalytarssal otthon
23/34 anonim válasza:
Kört nem írok inkább de unoka tesoimmal volt szoptam őket még a haverjaid is párat😅😅😅
24/34 anonim válasza:
#14-es: szerintem a tobbsegunket erdekelne a folytatas. Engem nagyon! ;)
25/34 anonim válasza:
19 eves megszopatott egy 12 evest hagyyad már mekkora kamu vagy
26/34 anonim válasza:
Egy haver sráccal az utcából.Egyidősek voltunk.
27/34 anonim válasza:
Közös hokizás kb 11 évesen nagybátyámmal.
30/34 anonim válasza:
Néhány válaszolóra szerintem ráférne egy pszichológus és sajnálom is őket. Szerintem ijesztő hogy egy nagykorú 14 vagy annál fiatalabbakra vadászik. Jó, mondjuk 15 évesen én is úgy gondoltam hogy elég érett vagyok, aztán utólag rájöttem hogy nem, de szerencsére ilyen nem történt, pedig volt pár eset, amiből ez lehetett volna a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!